Terjed a bio: egyre nagyobb az ökológiai művelés aránya az EU-ban
Az Európai Unió mezőgazdasági hasznosítású területeinek csaknem egytizedén már ökológiai gazdálkodás folyik.
Az Európai Unió mezőgazdasági hasznosítású területeinek csaknem egytizedén már ökológiai gazdálkodás folyik.
Véget ért az a korszak Magyarországon, amikor fillérekért lehetett gyümölcsöt venni.
Pályázati támogatások tartják lendületben a hazai biotermelést, sokan vágnak bele itthon.
Mintegy 50 százalékkal több bioalma van a svájci tárolókban, mint tavaly ilyenkor.
Megoldás lehet a magyar mezőgazdaság előtt álló kihívásokra az ökológiai gazdálkodás.
Magyar biotermékek mutatkoztak be a nemzetközi piacon.
Egyre csak nő a biogazdaságok száma Lengyelországban.
Hiába trendi, nem minden bio, aminek látszik.
Nagyon ráálltak a gombabizniszre.
Srí Lanka újra engedélyezte a vegyszerek használatát a mezőgazdaságban.
Új ellenőrzési- és tájékoztatóközpontot adtak át Nyíregyházán.
Vesztett a vonzerejéből a biogazdálkodás?
Felgyorsul a magyar ökológiai gazdálkodás.
Egyre nagyobb az ökológiai gazdálkodás szerepe a mezőgazdaságban.
Ökológiai gazdálkodásban a világ legjobbjai között vagyunk.
A koronavírus se tudta megtörni a bioélelmiszerek iránti igényt Ausztriában.
Ahol a biosertés több mint duplájába kerül a normál disznónak
Videón a Caussade Semences csoport tervei.
Újabb csaknem 3000 biogazdával gyarapodhat az ország
Jön a Portfolio Csoport két új agrárkonferenciája május 22-én és 23-án Kecskeméten.
A takácsatkák leggyakrabban meleg, száraz körülmények között fordulnak elő, különösen ott, ahol természetes ellenségeik nincsenek jelen.
Jó adottságok, de folyamatosan zsugorodó agrárium jellemzi Magyarország déli szomszédját.
Új együttműködési megállapodással segítenék a magyar agrár- és élelmiszeripari vállalkozásokat.
A foci-Eb és az olimpia is jót tehet a grilltermékek piacának 2024-ben.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.