Tuti tippek nemcsak kezdőknek: így készíts otthon sört pofonegyszerűen
A handmade söröknek igencsak nagy kultúrája van külföldön, de itthon is egyre többen foglalkoznak házi sörfőzéssel.
A handmade söröknek igencsak nagy kultúrája van külföldön, de itthon is egyre többen foglalkoznak házi sörfőzéssel.
A klímaváltozás veszélyezteti az európai komlót, és még a sörök íze is megváltozhat miatta, mutatta ki egy új kutatás.
2021-ben másodszor szüreteltek komlót Kastélyosdombón.
Történelmi léptékű fejlesztéshez juthat az agrárium.
A Borsodi Magyarországra hozza a trópusokat.
Itt vannak a Borsodi tavaszi újdonságai.
Megérkezett a II. Soproni Sörfőzőverseny nyertes söre.
A házi sörfőzés árai alacsonyról indulnak, de hamar elérhetik a csillagos eget.
Forrásbővülés a komlótermesztésben.
Ilyet még nem láttál.
Hétfőtől lehet beadni a kérelmeket.
Hétvégén megnyílik a beadási időszak.
Minőségi komló termett Kastélyosdombón.
Hamarosan kiderül, ki a legjobb otthoni sörfőző.
Néhány hét és szüretelik a komlót az országban.
Ösztönzik a komlótermesztés újraindítását.
Cél a komlótermesztés újjáélesztése az országban.
Átadták az új üzemegységet, nő a termelés.
Európa legnagyobb komlórakétáját üzemeltük be
A Heineken és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet kezdeményezésével.
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
A szakértő szerint a 2025-ös év még az előzőnél is gyengébb lehet, hacsak nem jönnek ki hamar az új pályázati kiírások.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.