2021. március 3. szerda Kornélia

Hírek - Élelmiszer

Elárulja titkát a magyar Michelin-csillagos sztárséf: itt most bárki találkozhat vele

Az Agrármarketing Centrum (AMC) húszezer literes óriás akváriummal, látványkonyhával és kóstoltatásokkal várja a „Kapj rá!” standjához látogatókat a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron (OMÉK). A 2019. szeptember 26-29. között a HUNGEXPO területén zajló halfogyasztást ösztönző „Kapj rá!” standjánál a látogatók Rácz Jenő Michelin-csillagos séffel is találkozhatnak szeptember 28-án, 11 órakor, aki a kampány egyik arca és receptvideóinak főszereplője.
 
 

Az Európai Tengerügyi és Halászati Alap (ETHA) és Magyarország társfinanszírozásával megvalósuló, 2023-ig tartó „Kapj rá!” kampánynak az elsődleges célja a hazai halfogyasztás növelése - írja közleményében az Agrármarketing Centrum. Az AMC ennek a kampánynak a keretében rendezvényes és média-megjelenésekkel, az új „Kapj rá!” mobil applikációval, illetve online és social média adta eszközökkel népszerűsíti a halat és a halfogyasztást. Magyarország legnagyobb agrárágazati eseményén, az OMÉK-on a „Kapj rá!” kétszáz négyzetméteren, a HUNGEXPO A pavilonjában várja a látogatókat.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

„A Kapj rá! kampány idei megjelenéseinek legjelentősebb állomása az OMÉK, hiszen többek között egy látványkonyhával népszerűsíti a halakat és a halételeket. Tudvalevő, hogy halfogyasztásban európai szinten mi magyarok sereghajtók vagyunk, mindössze 6 kg/fő az éves halfogyasztásunk. A kampány egyik kulcsfontosságú eleme, hogy olyan halételek receptjeit ajánlja a fogyasztók figyelmébe, amelyek könnyen elkészíthetők, egészségesek és változatosak is” – mondta el Ondré Péter, az Agrármarketing Centrum ügyvezetője.

Ondré Péter (Forrás: AMC)

Ondré Péter nem csak a standmegjelenésről, de a néhány hete piacra dobott „Kapj rá!” applikációról is beszélt. „A rendezvényes jelenléten túl fontos előrelépés volt a kampány szempontjából, hogy elkészült a „Kapj rá!” mobil applikáció, amely játékos formában, kvízkérdésekkel és ismeretterjesztő tartalmakkal kelti fel az érdeklődést a halfogyasztás iránt, még a fiatalabb korosztály számára is.”

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Agrár Klub

  Óriási pénzeső jön a magyar agráriumban - Mi vár a gazdákra 2021-től?

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu