Nem akart ölni a fagyállós gazda - Megdöbbentek a szigorú ítéleten

MTI
Nem akart embert ölni az a vácszentlászlói gazda, aki fagyállót kevert borába, hogy megleckéztesse a tolvajokat, ezért az ügyészség fellebbez enyhébb büntetésért az ügyében. Az ügyészség is túl súlyosnak tartja ugyanis a hétéves büntetést, amelyet a törvényszék a napokban kiszabott.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Túlságosan súlyosnak tartja a Pest Megyei Főügyészség a fagyállós vásszentlászlói gazda büntetését, ezért eléggé példátlan módon maga nyújt be fellebbezést a vádlott érdekében az első fokú ítélet ellen. A főügyészség a férfit eredetileg életveszélyt okozó testi sértéssel vádolta, amelyet a törvényszéki tárgyaláson halált okozó testi sértésre módosítottak. Így több emberen elkövetett emberölés kísérlete, valamint több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés miatt mondták ki bűnösnek, és hét év börtönre ítélték. Az ügyészség szerint azonban a férfi még "eshetőlegesen" sem akart embert ölni.

Mint ismert, a vácszentlászlói férfi azért került bíróság elé, mert 2013-ban fagyállót kevert borába, hogy megleckéztesse a visszajáró tolvajokat. A bort ellopó fiatalember - akiről kiderült, hogy a meggybor után dizájnerdrogot is fogyasztott - a kórházba szállítás után meghalt, ketten pedig a fagyállótól enyhe lefolyású etilén-glikol-mérgezést szenvedtek.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 25. 11:13