Július 16-ig nyújtható be kérelem a szőlőültetvény szerkezetátalakításhoz

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara felhívja a szőlősgazdák figyelmét, hogy a 161/2008. (XII. 18.) FVM-rendelet alapján 2013. április 1-je és július 16-a között nyújthatják be a szőlőültetvények szerkezetátalakításához és -átállításához kapcsolódó támogatási kérelmüket. Támogatásban csak azok részesülhetnek, akik a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) által jóváhagyott egyéni tervvel rendelkeznek.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Támogatás kizárólag abban az esetben vehető igénybe, amennyiben a kérelmező igazolt származású szaporítóanyagot használt fel. Ez lehet:

  • engedélyes árutermő iskolában előállított, hatóság által ellenőrzött, minősített ültetési anyag,
  • hatóságilag ellenőrzött, igazolt eredetű alapanyag felhasználásával, házi szaporító iskolában, saját célra előállított ültetési anyag, vagy
  • más uniós tagállamban előállított, a hazai minőségi előírásoknak minden tekintetben megfelelő ültetési anyag.

A támogatási kérelmeket a 12/2013. (I. 22.) MVH Közlemény alapján postai úton kell benyújtani a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Piaci Támogatások és Külkereskedelmi Intézkedések Igazgatóságához (1385 Budapest 62., Pf. 867.)

A támogatás csak akkor fizethető ki, ha az MVH helyszíni ellenőrzése megállapítja, hogy a támogatási kérelemben megjelölt egyes műveleteket teljes mértékben, szakszerűen elvégezték.

A támogatás kifizetésének határideje a támogatási kérelem benyújtása szerinti pénzügyi év október 15-e. Az MVH a kifizetéseket úgy teljesíti, hogy az adott pénzügyi év tekintetében az összes kifizetés átlaga a 12 500 euró/ha összeget ne haladja meg.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 26. 06:02