Új partnereket keres a Közösségi Energia Szolgáltató

Új partnereket keres a Közösségi Energia Szolgáltató

agrarszektor.hu
Új helyi partnereket keres a KESZ Közösségi Energia Szolgáltató Nonprofit Kft., hazánk egyik első regisztrált energiaközössége. Az együttműködés során először napelemes beruházások megvalósítása, majd hosszútávú energetikai, energiahatékonysági együttműködések kialakítása következik. 

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az energiaközösség célja, hogy valódi zöld megoldások iránt elkötelezett közösséget építsen: a közösség tagjai számára kedvező, kis terhet jelentő pénzügyi konstrukcióban nyújtsanak megújuló energia és energiahatékonysági szolgáltatásokat, valósítsunk meg közösen beruházásokat. A megtakarításokat közösség tagjai számára forgatják vissza, folyamatos szakmai és technológiai tanácsadást, tapasztalatcserét biztosítanak, kihasználják az energiaközösségben rejlő lehetőségeket, például a fel nem használt villamos energia közös értékesítésével. 

A mostani partnerkeresés során a KESZ elsősorban jelentős villamosenergia-fogyasztással (KIF III. tarifa, idősoros elszámolás) rendelkező intézményeket keres napelemrendszer telepítésére. Ezek lehetnek például önkormányzati, civil vagy egyházi fenntartású művelődési házak, oktatási intézmények, kulturális- és sportlétesítmények, közösségi terek, civil központok, társadalmi vállalkozások, szövetkezetek, szociális szövetkezetek, szociális intézmények, anyaotthonok, bentlakásos intézmények, olyan kisvállalkozások, ahol napközben folyamatosan szükség van a villamos energiára. Az így szerzett tapasztalatokat felhasználva és az új szabályozási változásokhoz alkalmazkodva bővül majd folyamatosan a közösség például társasházakkal, egyéni fogyasztókkal. 

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?