Szebbek, mint egy versenyautó - Így nézhetnek ki a traktorok 2040-ben (videó)

agrarszektor.hu
Vezető nélkül, applikáció segítségével lesznek irányíthatók a traktorok 2040-ben egy tervező szerint. A jövő traktorai elektromos motorral mozognak majd, külsejük pedig letisztult, íves formájú lesz.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Egy finn traktorgyártó cég versenyt rendezett, amelyben a jelentkezőknek a jövő traktorait kellett digitálisan megtervezniük - írja a yankodesign.com. A verseny kiírása szerint az volt a tervezők feladata, hogy olyan traktorokat alkossanak, amelyeket 2040-ben képzelnek el. Az egyik sikeres tervező letisztult megjelenésű traktorral nevezett a versenyre. 

Jön az év egyik legnagyobb agráreseménye, a siófoki Agrárszektor Konferencia november 28-29-én. A konferencia kiemelten foglalkozik azzal, hogy a gazdálkodók számára milyen előnyöket jelenthet a precíziós gazdálkodás? Milyen legújabb gépbeszerzési-gépfinanszírozási lehetőségekre számíthatnak, illetve mit hothat a mezőgazdaságnak a magyar mezőgépgyártás fellendítése. Ne hagyja ki a számos további jelentős agrártémát felvonultató kétnapos Agrárszektor Konferenciát november 28-29-én!

Az általa elképzelt jármű egy fejlett hidrogén üzemanyagcellával vagy elektromos motorral működne, amely hatalmas erejű, állandó nyomatékot eredményezne. A traktor önállóan működne, vezető nélkül, és egy applikáció segítségével távvezérléssel, valamint lézervezérléssel lehetne irányítani. A két különböző vezérlési típusra a biztonság és a hatékonyság fokozása érdekében lenne szükség. Annak ellenére, hogy a tervezett traktor ultramodern megjelenése hasonlít az úgynevezett "monster teherautókra", íves formájának köszönhetően azonnal felismerhető, hogy itt egy traktorról van szó.  

Fotó: www.yankodesign.com

A tervező videót készített a 2040-es évek általa elképzelt traktoráról:

 

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?