Takarékosabb és hatékonyabb tápanyag-ellátást ígér az új Gaspardo

agrarszektor.hu
Új mérleg és szórórendszer került a legújabb Gaspardo műtrágyaszórókba, amit az idei Agritechnica kiállításon mutattak be. A Primo EW sorozat négy tagból áll, amelyek alapvetően a tartályméretben különböznek egymástól, egyéb képességeikben megegyeznek.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A 2019-es hannoveri Agritechnica kiállításon a Maschio Gaspardo bemutatta legújabb ISOBUS-os műtrágyaszóróját, a Primo EW-t. A gép szoftverét is házon belül, a Gaspardónál alkották meg. A beállításokat már kényelmesen, a vezetőfülkéből lehet változtatni. A műtrágyaszóró automatikus szakaszolásra és sebességarányos adagolásra is képes, és természetesen határszélszóróval is rendelkezik.

A gép szíve az adagolórendszer, amelyet kíméletesen dolgozó keverőlapáttal láttak el, így az a műtrágyaszemcséket nem töri, nem porosítja. Az adagolórendszer precíz működését két tolózár biztosítja. A felső szabályozza a kiadandó mennyiséget, míg az alsó nyitja és zárja a tölcsért. A kétzáras rendszernek köszönhetően a szórótárcsák egymástól függetlenül működhetnek, ami egy finomabb dozírozást tesz lehetővé. Elektronikus úton menet közben is szabályozható a kijuttatandó mennyiség. A gép egyedi beállításait egy új applikáció segítségével lehet rögzíteni és változtatni.

A gép szériatartozéka a mérleg, így az aktuális súly valós időben ellenőrizhető a tartályban. A mérleges Primo EW sorozat négy modellből áll, amelyek a tartály térfogatában különböznek egymástól, ami lehet 1350, 1970, 2590 és 3210 liter. Maximálisan mindegyik modell 3200 kilogramm műtrágyát képes befogadni. A munkatávolság 12-36 méter között szabályozható.

Címlapfotó: www.maschio.com

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?