2021. január 18. hétfő Piroska

Hírek - Karrier

Zöldpárti kommunikátorral javít az imázson a Bayer, miután bekebelezte a Monsantót

Az ismert vegyipari konszern, a Bayer intenzívebbé teszi kommunikációját. Washingtonban egy korábbi zöldpárti képviselő, a 47 éves Matthias Berninger gondoskodik majd a jobb tárgyalási klíma megteremtéséről, Európában ezt a feladatot a Bayer Crop Science korábbi vezetője, dr. Helmut Schramm veszi át.
 
 

Az amerikai vegyipari óriás, a Monsanto átvétele után a Bayer prominens személyiségekkel igyekszik javítani a kommunikációját. Január elsejétől egy korábbi zöldpárti képviselő, Matthias Berninger veszi kezébe az üzleti kapcsolatok vezetését Washingtonban. Berninger ezt meglőzően 12 évig a Mars konszernnél dolgozott, ahol a globális kapcsolatokért felelős alelnök pozícióját töltötte be Virginia államban. A Bayernél  közvetlenül az igazgatótanács elnökének, Werner Baumannak tartozik jelentési kötelezettséggel. Zöldpárti politikusként képviselő és parlamenti államtitkár is volt összesen 13 éven át. Feladatkörébe a fogyasztóvédelem és a mezőgazdasági termelés tartozott.

Matthias Berninger

Európán belül a Bayer Crop Science korábbi németországi vezetőjének, dr. Helmut Schrammnak kell majd kiépítene a konszern jobb kommunikációját. 2019-től az ő döntéseitől függ, hogy milyen színben látják az itteni fogyasztók a Bayer-Monsanto egyesülést.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu