2019. július 21. vasárnap Dániel, Daniella

Hírek - Karrier

Zöldpárti kommunikátorral javít az imázson a Bayer, miután bekebelezte a Monsantót

Az ismert vegyipari konszern, a Bayer intenzívebbé teszi kommunikációját. Washingtonban egy korábbi zöldpárti képviselő, a 47 éves Matthias Berninger gondoskodik majd a jobb tárgyalási klíma megteremtéséről, Európában ezt a feladatot a Bayer Crop Science korábbi vezetője, dr. Helmut Schramm veszi át.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Az amerikai vegyipari óriás, a Monsanto átvétele után a Bayer prominens személyiségekkel igyekszik javítani a kommunikációját. Január elsejétől egy korábbi zöldpárti képviselő, Matthias Berninger veszi kezébe az üzleti kapcsolatok vezetését Washingtonban. Berninger ezt meglőzően 12 évig a Mars konszernnél dolgozott, ahol a globális kapcsolatokért felelős alelnök pozícióját töltötte be Virginia államban. A Bayernél  közvetlenül az igazgatótanács elnökének, Werner Baumannak tartozik jelentési kötelezettséggel. Zöldpárti politikusként képviselő és parlamenti államtitkár is volt összesen 13 éven át. Feladatkörébe a fogyasztóvédelem és a mezőgazdasági termelés tartozott.

Matthias Berninger

Európán belül a Bayer Crop Science korábbi németországi vezetőjének, dr. Helmut Schrammnak kell majd kiépítene a konszern jobb kommunikációját. 2019-től az ő döntéseitől függ, hogy milyen színben látják az itteni fogyasztók a Bayer-Monsanto egyesülést.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Kelet-magyarországi Agrárfórum 2019

  Ingyenes rendezvény >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu