Nyári forróság tör be az országba: térképen mutatjuk, hol, hány fok várható

Nyári forróság tör be az országba: térképen mutatjuk, hol, hány fok várható

agrarszektor.hu
Az átlagosnál 6-8 fokkal melegebb idővel indul az április, csütörtökön akár 25 fokot is mérhetünk nyugaton.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Március utolsó napjaiban elkerülnek minket a frontok, napról napra egyre melegebb időben lesz részünk - írja az Időkép. A legmelegebb a héten pedig április első napján, csütörtökön lehet. Reggel párás, ködös körzetekkel találkozhatunk, de a köd hamar feloszlik, és keleten inkább gomolyfelhős, nyugaton fátyolfelhős időre van kilátás. Napsütésből sehol sem lesz hiány. A maximumok szinte mindenütt 20 fok felett alakulnak, nyugaton pedig akár 25 fok közelébe is emelkedhet a hőmérséklet.

Forrás: Időkép

Amennyiben a 25 fokot bárhol elérjük az országban, hivatalosan is nyári napnak könyvelhetjük a csütörtökit. Késő este északkeleten a közelgő hidegfront előterében akár egy-egy zápor, zivatar is kipattanhat.

Címlapkép forrása: MTI/Mohai Balázs

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 26. 13:31