Teljesen megőrült az időjárás: 15 fokkal üt be a decemberi tavasz Magyarországra

Teljesen megőrült az időjárás: 15 fokkal üt be a decemberi tavasz Magyarországra

agrarszektor.hu
Egyre többfelé felszakad a hidegpárna, szerdán és csütörtökön délen a 15 fokot is elérhetjük.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Kedden nyugat felől melegfront érkezik, felhőzetéből többfelé várható eső, északkeleten és a hegycsúcsokon kezdetben havas eső is hullhat - írja az Időkép. Délnyugaton már megközelíthetjük a 10 fokot, északkeleten viszont nem lesz melegebb 2-3 foknál. 

A front mögött szerdán többfelé felszakadozik a felhőzet, hosszú idő után újra kisüt a nap. Feltámad a délnyugati szél. Északkeleten viszont borongós marad az ég, kevés eső is eshet. Itt csak 6-8, máshol viszont 9-15 fokig melegszik a levegő, 15 fok főként délen, délnyugaton lehet.

Forrás: Időkép

Csütörtökön, szenteste napján is marad az enyhe, többfelé szeles idő, délen, délnyugaton ismét elérhetjük a 14-15 fokot. Ezúttal is északon, északkeleten lesz a leghűvösebb, itt 7-9 fokot mérhetünk a legmelegebb órákban. Már csak délen lehet kevés szűrt napsütés, délutántól egyre többfelé az eső is elered, karácsony első napjára pedig viharos széllel, jelentős lehűléssel markáns hidegfront érkezik.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 26. 13:31