2021. április 11. vasárnap Leó, Szaniszló

Hírek - Piac

Ha érdekli a magyar agrárium sorsa, ezt a könyvet vegye meg!

Egyedülálló kiadvánnyal rukkolt elő a Portfolio és az agrárszektor.hu: idén első alkalommal publikálásra került a hazai agrárium 50 legbefolyásosabb személyének listája. Nem puszta lista, nem rangsor, és nem is portrégyűjtemény - sokkal több annál: átfogó ágazati körkép, aktuális látlelet a hazai agrárszektorról, illetve élelmiszer-gazdaságról. Ha tudni akarja, hogy kik ma az agrárium csúcsvezetői, az agrobiznisz meghatározó menedzserei, meg akarja ismerni 2014 top agrásztorijait, vagy gyors képet akar kapni a hazai agrárszektorban zajló mélyreható átalakulásokról, ezt a könyvet mindenképpen Önnek ajánljuk.
 
 

Ide kattintva rendelheti meg kényelmesen a Portfolio könyvesboltjából!

A kiadvány előzetes megrendelés nélkül megvásárolható személyesen készpénzért a Portfolio szerkesztőségében is munkanapokon 8:30 és 17 óra között (1033, Budapest, Polgár u. 8-10).

Ha érdekli a magyar agrárium sorsa, ezt a könyvet vegye meg!A Portfolio és az agrárszektor.hu idén első alkalommal publikálja a magyar agrárium 50 legbefolyásosabb személyét és mértékadó szakemberét felvonultató kiadványát, amely egyben az első ilyen tematikájú összeállítás a hazai agrárszektor történetében.

2014 legbefolyásosabbjai közé éppúgy bekerültek üzletemberek, cégvezetők, mint politikusok vagy akadémikusok. Mindannyian olyan meghatározó személyiségek, akik 2014-ben valamilyen módon hangsúlyos szerepet vállaltak az ágazat életében: figyelemre méltó vállalati eredményeket valósítottak meg, előremutató üzleti vagy innovatív termelési koncepciókat vezényeltek le és vittek sikerre; véleményt formáltak, irányt mutattak, "befolyásoltak".

A magyar agrárium 50 legbefolyásosabb személyiségének bemutatása nem egy rangsor, és nem is portrésorozat - az adott személyiséghez kapcsolódó szakmai és ágazati témák, piaci események felvázolásával az olvasó tematikus áttekintést, aktuális látleletet kap a hazai agrárszektorról, illetve élelmiszer-gazdaságról. Az ágazati körképet 2014 top agrársztorijai teszik teljessé, hiszen ez az év több szempontból is meghatározó volt a hazai agrárium életében, számos olyan piaci és szabályozói változással, amely alaposan felbolygatta az ágazat életét, erősen átrajzolva az erőviszonyokat.


Ha érdekli a magyar agrárium sorsa, ezt a könyvet vegye meg!

 


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Agrár Klub

  Óriási pénzeső jön a magyar agráriumban - Mi vár a gazdákra 2021-től?

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu