Nyerünk vagy bukunk? - Jövedelmezőségi kilátások a hazai szántóföldeken

agrarszektor.hu
Kiszámíthatatlanná váltak a meghatározó szántóföldi növények jövedelmezőségi kilátásai 2023-ban, mert miközben a termelési költségek nőnek, a terményárakban a világpiacon és Magyarországon is visszarendeződés következett be. A Portfolio Csoport március 21-i kecskeméti Agrárium Konferenciája részletesen foglalkozik azzal, milyen ártendenciákra és költségviszonyokra számíthatnak idén a termelők. 

Nagy a bizonytalanság az idén (is) a szántóföldi növénytermelésben, mert az ár- és a költségviszonyok egyaránt kiszámíthatatlanná, nehezen prognosztizálhatóvá váltak. A Portfolio Csoport március 21-i Agrárium Konferenciája részletesen foglalkozik azzal, milyen jövedelmezőségi kilátásokra számíthatnak a gazdálkodók, és hogyan optimalizálhatják termelési tevékenységeiket. A konferenciának a kecskeméti Four Point by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

Lényeges kérdés, hogy az utóbbi időszak árcsökkenései után milyen tendenciák jellemzik majd a terménypiacokat, illetve milyen változásokra lehet számítani a meghatározó inputanyagok és más költségtényezők áralakulásában. A konferencia kitér arra, hogy a hektikus piaci viszonyok között miként lehetnek nyereségesek a szántóföldi növénytermelők, illetve hogyan kerülhetik el a jelentős veszteségeket.

A rendezvény részletes programját itt érheti el>>

Az Agrárium 2023 konferencia előadásain és kerekasztal-beszélgetéseire résztvevő szakemberek első kézből nyújtanak tájékoztatják az agráriumban érdekelt vállalkozásokat. A rendezvény előadói között az államigazgatási, az üzleti-döntéshozói, a pénzügyi és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetői és neves szakértői szerepelnek. A konferencia nyitóelőadását Nagy István agrárminiszter tartja.

A konferencia előadóiról ide kattintva tájékozódhat>>

Az esemény az agrárgazdaság minden gazdasági méretű vállalkozásának hasznos információkat nyújthat. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai számára 35 százalékos kedvezményt nyújt.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Találkozzunk június 8-án Balatonfüreden!
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
Ingyenes rendezvény június 6-án!
EZT OLVASTAD MÁR?