Már csak öt hét maradt! Közeleg az év legfontosabb agrárrendezvénye

Már csak öt hét maradt! Közeleg az év legfontosabb agrárrendezvénye

agrarszektor.hu
December 3-4-én jön az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvénye, a siófoki Agrárszektor Konferencia. A kétnapos esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb és legaktuálisabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra legnevesebb képviselőinek részvételével. A konferencia I. szekciója a koronavírus magyar agráriumra gyakorolt hatásáról szól majd, és többek között azt tekinti át, hogy az agrárvállalkozások a jelenlegi körülmények között milyen támogatási, termelési, beruházási, valamint piaci lehetőségekkel számolhatnak, illetve milyen további uniós és hazai kormányzati intézkedések várhatók.

Már csak néhány nap és jön az Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét - Ne hagyja ki!

A résztvevők 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak két új májusi agrár konferenciánkra, az AgroFood 2024 és AgroFuture 2024 konferenciára!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A december 3-4-i siófoki konferencia a hazai agrárgazdaság egyik legjelentősebb eseményének számít. A rendezvény célja, hogy kézzelfogható segítséget nyújtson az ágazati szereplők - így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek - gazdálkodási döntéseihez, beruházásaihoz, támogatási pályázataihoz és piaci tevékenységeihez, illetve lehetőséget biztosít a networkingre és a kapcsolatépítésre is. 

A konferencia részleteiről itt tájékozódhat>>

December 3-4-én rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít. Az esemény egyedülálló módon nyújt átfogó információkat az agrárgazdaság helyzetéről, és ad prognózisokat a támogatási, a finanszírozási, a piaci és az üzleti lehetőségekről. A konferencia napirendre veszi az ágazati szereplőit érintő legforróbb témákat és legfontosabb szabályozási változásokat is. A rendezvény az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt, illetve lehetőséget biztosít a networkingre és a kapcsolatépítésre is. Ne hagyja ki a siófoki Agrárszektor Konferenciát december 3-4-én!

A konferencia széles programválasztékot nyújt az agráriumban érdekelt vállalkozások számára. A rendezvény szinte valamennyi olyan aktuális agrártémát napirendjére tűzi, amely hozzájárulhat az ágazati résztvevők eredményes gazdálkodásához, így szó lesz többek között a koronavírus-járvány magyar agráriumra gyakorolt hatásairól, az ágazat szereplőit érintő különböző finanszírozási lehetőségekről, a Közös Agrárpolitikáról, valamint az aktuális adózási kérdésekről is. Az eseményen kiemelt kerekasztal-beszélgetések és több tucat szakmai előadás hangzik el az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra legnevesebb képviselőinek részvételével. A rendezvényt várhatóan Nagy István agrárminiszter nyitja meg, aki többek között a különböző válságenyhítő kormányzati intézkedéseket ismerteti majd.

A konferencia részletes programjához kattintson ide>>

A konferencia I. szekciója a koronavírus magyar agráriumra gyakorolt hatásáról szól majd, hiszen a járvány alapvetően határozta meg a 2020-as évet az agrárgazdaságban is, ahol számos rendkívüli eseménnyel kellett szembenézniük a piaci szereplőknek. Bár a járványhelyzet nem indított el tömeges ágazati csődöket, a vírus a teljes szektorban jelentősen átalakította a gazdálkodási viszonyokat. A szekció azt tekinti át, hogy az agrárvállalkozások a jelenlegi körülmények között milyen támogatási, termelési, beruházási és piaci lehetőségekkel számolhatnak, a járványhelyzet hosszabb távon miként befolyásolhatja tevékenységeiket, illetve milyen további uniós és hazai kormányzati intézkedések várhatók. Az I. szekcióban Nagy István mellett előadást tart Gyuricza Csaba, a Szent István Egyetem rektora is, a szekció kerekasztal-beszélgetésében pedig részt vesz többek között Csányi Attila, a Bonafarm Csoport vezérigazgatója, Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke, Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Makai Szabolcs, a Talentis Agro Zrt. vezérigazgatója, valamint várhatóan Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója és Nagy István agrárminiszter is a résztvevők között lesznek.

A konferencia előadóiról itt tájékozódhat>>

A Portfolio mindent megtesz, hogy a mostani járványhelyzetben teljes biztonságban legyenek együtt a legnevesebb előadók, vendégek és partnerek. A rendezvény ezért hibrid módon, azaz személyesen és online is elérhető lesz. Ez azt jelenti, hogy helyszíni részvételre csak korlátozott számban van lehetőség, amennyiben a rendezvény betelik, online lehet csatlakozni az eseményhez, ahol korlátlan részvételre van lehetőség! Így akik otthonról, vagy munkahelyükről csatlakoznak be, ugyanúgy a legmagasabb színvonalú konferenciaprogramot érhetik el.

A konferencia fizetős, a részvételhez előzetes regisztrációra van szükség, amelyet a portfolio.hu weboldal konferencia menüpontjában lehet megtenni. A rendezvényre offline és online jegyvásárlásra is van lehetőség. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai az eseményen 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt. A Portfolio Agrárszektor Konferencia a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által ajánlott rendezvény, az Agrárkamarai tagok a két napos konferenciáért 4-4 pontot kaphatnak offline és online részvétel esetén is.

A jelentkezéshez és a regisztrációhoz kattintson ide>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?