2020. február 27. csütörtök Ákos, Bátor

Hírek - Agrárpénzek

Razziázik a NAV az őstermelőknél

Vizsgálatot indít a Nemzet Adó- és Vámhivatal (NAV) mezőgazdasági őstermelőknél. Az ellenőrzések október 15-től kezdődnek.
 
 

Ellenőrzésre elsősorban azok számíthatnak, akik személyi jövedelemadó bevallásukban a folyósított támogatásokat, illetve a felvásárlóktól kapott összeget nem teljes körűen szerepeltették – közölte a NAV. Ugyancsak vizsgálatra számíthatnak azok, akik helytelenül határozták meg járulékalapjukat, nem vagy nem megfelelő összegben vallották be egészségügyi hozzájárulási kötelezettségeiket, illetve jogosulatlanul érvényesítettek a személyi jövedelemadó-kedvezményt.

Jön az év egyik legnagyobb agráreseménye, az Agrárszektor Konferencia november 28-29-én. A konferencián szó lesz arról, milyen gyökeres adózási változásokra kell számítaniuk az őstermelőknek, a családi gazdaságoknak, az agrárvállalkozóknak és a gazdasági társaságoknak? Könnyebbé válnak-e az adó- és járulékfizetési szabályok, illetve több marad-e a termelők zsebében? Ne hagyja ki a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciát november 28-29-én!


Az ellenőrzések október 15-től kezdődnek. A NAV számára kiemelt feladat a bejelentési kötelezettség megfelelő teljesítésének ellenőrzése is.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárium 2020 Konferencia

  Az agrárium jelen és jövője

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu