Már a Tescokban is fizethetünk Erzsébet kártyával

agrarszektor.hu
A nemzetközi áruházláncok közül elsőként a Tesco 176 hiper- és szupermarketében lehet fizetni Erzsébet-utalvánnyal, miután az áruházlánc megállapodott a Nemzeti Üdülési Szolgálattal. Korábban egyetlen nemzetközi lánc sem volt elfogadóhely - írja az MTI.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Megállapodott a Tesco és a Nemzeti Üdülési Szolgálat, a Tesco 176 hiper- és szupermarketében lehet fizetni Erzsébet-utalvánnyal közölte a Tesco. A nemzetközi áruházláncok közül első a Tesco, akinek sikerült ilyen megállapodást kötnie, mivel eddig a multinacionális láncok szerint részükre kedvezőtlen, magas jutalékkal járó kondíciókat kínáltak csak, ahogy korábban lapunk is megírta. A közlemény nem tartalmaz részleteket, végül milyen feltételek mellett sikerült megállapodni.

Az utalvánnyal április 15-től lehet fizetni az áruházlánc üzleteiben, így jelentősen megnő az elfogadóhelyek száma. Az utalvány kizárólag fogyasztásra kész étel vásárlására használható fel majd.

Februári bejelentés szerint az Európai Unió is vizsgálja, hogy az Erzsébet-utalvánnyal kapcsolatban megvalósul-e a szolgáltatásnyújtás teljes szabadságának érvényesülése.

 

forrás: MTI

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 26. 13:31