Itt az újabb áremelés: durván drágul az egyik alapélelmiszerünk, ez fájni fog
Az elmúlt egy évben valósággal elszállt a cukor ára, a tőzsdei árfolyam szeptemberben 12 éve nem látott magasságba emelkedett.
Az elmúlt egy évben valósággal elszállt a cukor ára, a tőzsdei árfolyam szeptemberben 12 éve nem látott magasságba emelkedett.
A szakemberek kimondták, az az őrült volatilitás, amit 2022-ben tapasztaltunk, idén már biztosan nem lesz.
A repce sorsa továbbra is kérdéses.
Így zárta a 2019-es évet a Corteva.
Kockázatosan szerződött, de bejött neki
A cég meg tudta őrizni az értékét, amit a többiek nem mondhatnak el
A forint erősödése keresztbe tett a búzaexportunknak. Így történt!
Az állattartóknak áll a zászló: olcsó a fehérjenövény.
Gyengül az euró az olasz eredmények láttán.
Elindult a jen és a frank.
Már csak egy egységnyi gyengülés kellene hozzá.
A héten megmozgathatják a magyar deviza kurzusát.
Újra a 310-es szinten a magyar deviza.
A dollár továbbra sem tud magára találni.
Izgalmas napok várhatóak a dollár piacán.
Napok óta alig van változás.
A forint továbbra sem változik.
Nem szabadul a 309-től a magyar deviza.
Még mindig van tere a zöldhasú esésének.
A foci-EB és az olimpia is jót tehet a grilltermékek piacának 2024-ben.
A nyúlhús régebben sokkal többször került a magyar családok asztalára, mint manapság. Nem túlzás azt mondani, hogy mára már szinte teljesen kikopott az étrendünkből,
A tavasz beköszöntével a vadak is egyre aktívabbak, ami komoly veszélyt jelenthet mind az autós, mind az állat szempontjából.
Az előző évekhez képest drasztikusan csökkent a méz felvásárlási ára Magyarországon, ami nem tett jót a méhészeknek.
Ha nem vigyázunk, Oroszország a jövőben a műtrágya révén gyakorolhat nyomást az Európai Unió mezőgazdaságára.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
Az előző hetekben érkezett lehűlés miatt a helyenként fellépő fagy erőteljes károsodást okozott a növényeinkben.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.