Te is észrevetted, hogy olcsóbbak lettek ezek az élelmiszerek a magyar boltokban?

Te is észrevetted, hogy olcsóbbak lettek ezek az élelmiszerek a magyar boltokban?

agrarszektor.hu
Továbbra is vegyesen mozognak az élelmiszerárak itthon, jó hír lehet viszont, hogy több termék is olcsóbb lett valamelyest, de még mindig messze vagyunk a régi árakhoz. Az elmúlt hónaphoz képest nem változtak jelentősen az árak, egyedül az alma került többe, mint áprilisban. Június elsejétől pedig jönnek a kötelező akciók a hazai üzletekben, de vannak már olyan élelmiszerboltok, ahol jelenleg is vannak árengedmények. 

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Jó hír, hogy az almán kívül szinte minden olcsóbb lett. 28 százalékkal csökkent a margarin, 14 százalékkal a fürtös paradicsom, és 13 százalékkal a száraztészta ára. Az is elmondható, hogy a kenyér, a sertéspárizsi, és a tejföl fixen tartja az árát már három hónapja, ahogy az M-es tojás, illetve a 2,8 százalékos UHT tej is, bár ez utóbbi kettőről azért azt érdemes tudni, hogy ársapkás termékek - írja az atv.hu.

EZ IS ÉRDEKELHET

Csökkenhet az infláció Magyarországon

A Portfolio makroelemzője, Hornyák József szerint javíthat a helyzeten, hogy fokozatosan mérséklődik az infláció. Mint fogalmazott, a jelenlegi 25% körüli infláció lassan, de biztosan 20% közelébe ereszkedik, nyár után pedig a 15% sem kizárt.A szakértő megjegyezte azt is, hogy utoljára a 2008-as világgazdasági válság idején volt ilyen jelentős a visszaesés.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?