2019. október 20. vasárnap Vendel

Hírek - Élelmiszer

Irdatlan pénzből fejleszt a csokis multicég

Mintegy másfél milliárd forintból bővíti üzemét idén a Mars Kisállateledel Gyártó Kft. A fejlesztés az alkalmazotti létszám közel 10 százalékos emelésével is együtt jár.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Bővíti csongrád-bokrosi üzemét a Mars Kisállateledel Gyártó Kft., amely az édességeiről is ismert Mars csoport érdekeltségébe tartozik. A mintegy másfél milliárd forintos beruházás 70 munkavállaló felvételét teszi lehetővé, így a cég alkalmazottainak létszáma 900-ra nőhet, emellett a beszállítói kapacitást is fejlesztik – közölte a cég az MTI-vel.

A Mars Kisállateledel Gyártó Kft. értékesítéseinek nettó árbevétele 2015-ben meghaladta a 65 milliárd, 2016-ban pedig a 60 milliárd forintot, adózás előtti eredménye 2015-ben 3 milliárd, 2016-ban pedig majdnem 4 milliárd forint volt.

A Mars csaknem 35 milliárd dolláros tőkével rendelkező, globális vállalat, egyebek mellett az M&M's, a Snickers, a Twix, a Milky way, a Dove, a Pedigree, a Royal Canin és a Whiskas gyártója. A virginiai McLeanben található központ mellett a vállalat több mint 80 országban van jelen, több mint 85 000 munkavállalóval.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu