A Borsodi Világost, a hazai fogyasztók egyik legkedveltebb sörét a Sörgyár közel öt évtizede fejleszti és tökéletesíti. Ennek szellemében a vállalat idén megújítja a termék receptúráját, ami márciustól kukoricadara nélkül, tisztán árpamalátából, komlóból, élesztő és víz felhasználásával készül a vállalat bőcsi üzemében. A megújult receptnek köszönhetően a Borsodi sör ízvilága kiegyensúlyozottabbá válik, de továbbra is jellemző rá a kellemes kesernyés íz és a csillogó aranysárga szín - olvasható a közleményben. A Borsodi Világos megújítása a soron következő fontos lépése a Borsodi Sörgyár több éve folytatott következetes stratégiájának, melynek során a vállalat először egy hároméves beruházással a bőcsi sörgyárat korszerűsítette, majd a portfóliójának fejlesztésével folytatta.
A mostani receptváltás éppen olyan fontos számukra, mint a 2018-ban indult gyárfejlesztési beruházásuk, vagy a sörkülönlegességekből álló, folyamatosan bővülő portfóliók két évvel ezelőtt történt piaci bevezetése. Ezek a fejlesztések segítenek abban, hogy még jobban meg tudjanak felelni a fogyasztóik, a hazai sörkedvelők igényeinek, akik egyre inkább keresik és megkövetelik a folyamatos és magas minőséget. Az új sör receptjének kidolgozása során a sörgyár számára kiemelten fontos volt, hogy az új íz ne csak kiegyensúlyozottabb és könnyebben fogyasztható legyen, de a Borsodi sör kedvelői számára is ismerős maradjon.
Címlapkép: Getty Images
![]() |
Portfolio Digital Transformation 2022Lépéskényszerben a vállalkozások: aki nem digitalizál,le fog maradni! |
![]() |
Tiszaújváros-Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2022Ingyenes esemény a Tisia Hotelben |