2021. április 15. csütörtök Anasztázia, Tas

Hírek - Élelmiszer

Példátlan siker: rangos nemzetközi versenyen nyert aranyérmet a magyar rosé pezsgő

Egyedülálló sikerrel zárta szereplését a Franciaországban megrendezett világversenyen a Hungaria pezsgő egyik legifjabb terméke, a Hungaria Rosé Extra Dry. Nem "csupán" aranyérmet szerzett, hanem a világ TOP10 legjobb pezsgője közt végzett a francia Effervescents du Monde 2019 világversenyen. A Hungaria Rosé Extra Dry mellett francia és spanyol versenytársak kerültek a legjobb tíz közé.
 
 

17. alkalommal tartották meg Franciaországban a pezsgők (sparkling wines) nemzetközi versenyét, az Effervescents du Monde-ot. Idén 22 ország 564 buborékos tétele csapott össze. A több mint 100 főből álló nemzetközi zsűri három napon át vizsgálta szigorú minőségi elvárások mentén és a legmegfelelőbb kóstolási körülmények közt a benevezett italokat. A versenyen további két magyar pezsgő is szép eredménnyel szerepelt, mindkettő ezüstéremben részesült, tudtuk meg a Hungária közleményéből.

Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy ilyen rangú elismerést kapott a Hungaria Rosé Extra Dry pezsgőnk. Végre komolyan veszik a rosé pezsgők világát is, sokat változott a megítélésük az elmúlt években

– tette hozzá Csomay András, a Hungaria márkamenedzsere.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu