Példátlan siker: rangos nemzetközi versenyen nyert aranyérmet a magyar rosé pezsgő

agrarszektor.hu
Egyedülálló sikerrel zárta szereplését a Franciaországban megrendezett világversenyen a Hungaria pezsgő egyik legifjabb terméke, a Hungaria Rosé Extra Dry. Nem "csupán" aranyérmet szerzett, hanem a világ TOP10 legjobb pezsgője közt végzett a francia Effervescents du Monde 2019 világversenyen. A Hungaria Rosé Extra Dry mellett francia és spanyol versenytársak kerültek a legjobb tíz közé.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

17. alkalommal tartották meg Franciaországban a pezsgők (sparkling wines) nemzetközi versenyét, az Effervescents du Monde-ot. Idén 22 ország 564 buborékos tétele csapott össze. A több mint 100 főből álló nemzetközi zsűri három napon át vizsgálta szigorú minőségi elvárások mentén és a legmegfelelőbb kóstolási körülmények közt a benevezett italokat. A versenyen további két magyar pezsgő is szép eredménnyel szerepelt, mindkettő ezüstéremben részesült, tudtuk meg a Hungária közleményéből.

Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy ilyen rangú elismerést kapott a Hungaria Rosé Extra Dry pezsgőnk. Végre komolyan veszik a rosé pezsgők világát is, sokat változott a megítélésük az elmúlt években

- tette hozzá Csomay András, a Hungaria márkamenedzsere.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?