2021. november 28. vasárnap Stefánia

Hírek - Karrier

Drasztikus intézkedéseket hozott a kamara a koronavírus miatt: mutatjuk, melyek ezek

A Kormány által kihirdetett veszélyhelyzeti intézkedésekkel összhangban a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) napi működése során a lehető legminimálisabbra kívánja csökkenteni a koronavírus-járvány terjedésének lehetőségét, a személyes ügyféltalálkozások számát, ezzel is megóvva munkavállalói és a mintegy 400 ezer kamarai tag egészségét.
 
 

Ezért a NAK 2020. március 16-tól a mintegy 600 fős, országos falugazdász-hálózatánál rendkívüli ügyfélfogadási rendet vezet be, olvasható a kamara közleményében. A falugazdászok csak meghatározott, kijelölt irodákban lesznek jelen, és – a megszokottal ellentétben – nem látogatnak ki az ügyfelekhez. A pontos irodalista és a nyitvatartás a www.nak.hu oldalon lesz majd elérhető, de a Kamara arra kéri tagjait, hogy személyesen csakis kiemelten indokolt esetben keressék fel az irodákat. A falugazdászok telefonon és e-mailben (akár az ugyfelszolgalat@nak.hu címen is) a tagok rendelkezésére állnak, az ügyfélszolgálat pedig ingyenesen hívható, a +36 80 900 365-ös zöldszámon.

Emellett a NAK vezetősége a fővárosi és a megyei igazgatóságokon dolgozó munkavállalók számára otthoni munkavégzést rendel elt. A munkavállalók az otthoni munkavégzés során is a megszokott magas szakmai színvonalon tudják segíteni a kamarai tagokat.

A Kamara kiemelten szem előtt tartja azt, hogy – amennyiben csökken a vírusveszély – a gazdálkodóknak fontos és a személyes ügyintézést gyakran igénylő egységeskérelem-beadási időszak április 6-i kezdetekor a falugazdászok és az irodai munkatársak zökkenőmentesen és egészségesen tudják a támogatásigénylésben segíteni az érintett, százezernél is több kamarai tagot. Az intézkedések a vírushelyzet függvényében április 6-ig, az egységeskérelem-beadási időszak kezdetéig tartanak.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Agrárszektor Konferencia 2021

  Agrártámogatási reform, pénzözön a vidékfejlesztésben, világpiaci árrobbanás, forradalmi agrárinnovációk, precíziós gazdálkodás, digitalizáció. 2 nap, 10+ órányi szakmai program, 70+ előadó