2020. július 3. péntek Kornél, Soma

Hírek - Karrier

Ki az 50 legbefolyásosabb személy a magyar agráriumban?

Ötödik alkalommal lát napvilágot a magyar agrárium 50 legbefolyásosabb személyiségét felvonultató kiadványunk, amelyet az eddigiektől eltérő koncepció mentén szerkesztettünk meg. Ágazati bontásban és fajsúlyuk szerinti sorrendben következnek a fontos személyiségek, így fény derül arra is, hogy kik azok a vállalkozók, akik az élelmiszer-gazdaság szinte minden pontján vezéregyéniségek.
 
 

Az Opten nyilvántartása, a zöldítési támogatás összege és az ágazati szereplők segítségével összeállított lista élén nincs semmi meglepő. A rendhagyó ágazati bontás azonban lehetővé teszi, hogy a kisebb gazdasági súlyú, a saját szakmájukban mégis nagy nevek szintén helyet kaphassanak a könyvben. Így friss arcokkal és sztorikkal bővült a kiadvány.

Fontos agrártörvények elfogadására kerül sor 2019-ben, amelyek a föld örökölhetőségére, a társasági formákra és az adózásra is hatással lesznek. Készül az új Közös Agrárpolitika, ami akár drasztikusan megváltoztathatja az egy cég által kezelt terület nagyságát, sőt, akár a tevékenységi körét is. Anglia zajos válással hagyja el az európai közös piacot – vajon hogyan hat ez majd az öreg kontinens kereskedelmére? És ki lesz a globális vámháború győztese? Mindezek a témák szintén kibontásra kerülnek egy-egy elemzői cikkben.

A 144 oldalas, színvonalas kiadvány a tavalyi áron, 1490 forintért rendelhető meg.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu