Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2021.06.29. kedd

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2021.06.29. kedd

agrarszektor.hu
Sok napsütés várható kevés fátyol- és gomolyfelhővel - derül ki az Agrárszektor keddi (2021.06.29.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a betakarítás ideje, de nem biztos benne, hogy ezt a meteorológia is így gondolja? Segítünk! Mutatjuk, milyen időjárás várható a mai, keddi (2021.06.29.) napon.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Kedd reggel az ablakon kinézve, nem biztos benne, hogy zavartalanul elvégezheti a napi munkákat? Tudni szeretné várható-e csapadék, lesz-e szél, esetleg lehet-e viharra számítani? Kíváncsi rá, hogy permetezésre alkalmas-e az időjárás, esetleg az ország különböző agrometeorológiai térképei érdeklik? Itt az Agrárszektor napi időjárásjelentése. Ilyen időjárásra készüljön a mai, keddi (2021.06.29.) napon.

2021.06.29. kedd: Sok napsütés várható kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Kezdetben Borsodban és a Nyírségben még előfordulhat záporos csapadék, majd a délután második felétől elsősorban az Északi-középhegység térségében, valamint az Alföld északkeleti, keleti tájain növekszik a záporok, zivatarok kialakulási esélye. A délire, délnyugatira forduló szél nagy területen megélénkül, a Dunántúlon időnként meg is erősödik. Zivatarok környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 33 és 38 fok között valószínű.
Késő estére általában 23 és 30 fok közé hűl le a levegő.

Orvosmeteorológiai tájékoztató: Fronthatás nem várható. Erős lesz az UV-B sugárzás.

A következő napon várható időjárás

2021.06.30. szerda: A fátyol- és gomolyfelhők mellett általában sok napsütésre számíthatunk. Napközben az ország nagy részén nem valószínű csapadék, de helyenként, estétől északnyugaton már többfelé előfordulhat zápor, zivatar. A délnyugati, nyugati szelet nagy területen élénk, helyenként erős lökések kísérik, majd északnyugaton a szél északnyugatira fordul. A maximum-hőmérséklet 29 és 37 fok között valószínű, északnyugaton lesz a kevésbé meleg, keleten a forróbb idő.

Friss híreink:

Ez az állat sokat hozhat a konyhára: most bárki nagyot kaszálhat vele
Napjainkban az állattenyésztés az egyik legnehezebb mezőgazdasági ágazat. Nehézségekkel és gyakran lemondással jár ez a hivatás, mégis sokan lelkesen végzik. A változó piaci igények, azon belül is a húspiac, változó trendekkel álltak elő az elmúlt években. Az Agrárszektor most annak járt utána, mekkora biznisz ma juhászkodni, valamint bárányt nevelni Magyarországon, illetve, hogyan érdemes belekezdeni az állattartásba. Egy biztos, óriási lehetőség van ma a kiskérődző ágazatokban hazánkban.

Most érkezett: megszületett a megállapodás a KAP reformról, itt vannak a részletek
A Mezőgazdasági és Halászati Tanács június 28-i ülésén az agrárminiszterek megállapodtak a KAP reform legfőbb politikai elemiről. A tárgyalások május végi összeomlása óta komoly diplomáciai egyeztetések folytak a háttérben annak érdekében, hogy a minisztereket tömörítő Tanács meggyőzze az Európai Parlamentet, hogy vonja vissza a gazdálkodást ellehetetlenítő javaslatait. Magyar szempontból roppant nehéz és küzdelmes tárgyalásokon vagyunk túl, sok energiánkat emésztette fel az októberi tanácsi álláspontban foglaltak megvédése - közölte a magyar delegációt vezető Nagy István agrárminiszter.

Filléres trükkök paprikatermesztéshez: így turbózzák fel a növényt a profi kertészek
Rengetegen termesztenek otthon különböző paprikafajtákat, azt azonban nem mindenki tudja, hogy már ültetéskor bevethetünk néhány olyan trükköt, amivel garantáltan egészségesek lesznek a kifejlett növényeink. Nem kell nagy dologra gondolni, mindössze olyan házi praktikákról van szó, amelyek a profi kertészeknél is beváltak, ráadásul nagyon pénztárcabarát megoldások. Egy biztos, ezentúl nem ajánlott kidobni a tojáshéjat, a kávézaccot vagy a banánhéjat!

NEKED AJÁNLJUK
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda
Növény

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda

Reggel, délelőtt többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporeső is kialakul, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 26. 06:02