2019. július 15. hétfő Henrik, Roland

Hírek - Növény

Sarkozy: ki kell állni az agrártámogatások mellett

A 2013 utánra vonatkozó agrárpolitikáról szóló vita és a bajba jutott EU országoknak történő segítségnyújtás összekapcsolódik. A francia elnök a francia agrárium szereplőinek tartott beszédében megerősítette, hogy továbbra is elkötelezett az erős KAP mellett – olvasható az EurActivon.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Nicolas Sarkozy beszédében megjegyezte, hogy az Európai Bizottság már így is komoly engedményeket tett a Kereskedelmi Világszervezetnek (WTO), és ő azon fog dolgozni, hogy a KAP költségvetése 2013 után is fennmaradjon legalább a jelenlegi szinten.

A francia elnök azt is elmondta, hogy az EU agrárpolitikájáról szóló vita és a pénzügyileg nehéz helyzetbe került országok kisegítésének kérdése összekapcsolódik. Franciaország már majdnem 100 milliárd eurót különített el az országok megsegítésére, és ezzel megmutatta európai szolidaritását.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Kelet-magyarországi Agrárfórum 2019

  Ingyenes rendezvény >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu