Bővül a COOP franchise

agrarszektor.hu
Több mint kétszáz üzlettel bővül az eddig 3.000 bolttal rendelkező Coop üzletlánc, miután három új cég csatlakozik a Coop franchise hálózatához - közölte Csepeli Lajos, a Co-op Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke hétfőn Budapesten. A csatlakozás éves szinten mintegy 80-90 milliárd forinttal növeli a csoport árbevételét.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A három cég - a Palóc Nagykereskedelmi Kft., a Polus Coop Kereskedelmi és Ipari Zrt., valamint a Piliscsoport Kereskedelmi Kft. - korábban a CBA franchise rendszeréhez tartozott, de a cégek vezetői úgy gondolták, hogy a további stabil üzleti működés, a kiszámíthatóság és a fejlesztési lehetőségek miatt csatlakoznak a Coop csoporthoz - mondta Bogdán József, a Polus Coop Kereskedelmi és Ipari Zrt. elnök-igazgatója a csatlakozók nevében.

Murányi László, a Co-op Hungary Zrt. vezérigazgatója hozzátette: a Coop csoport árbevételét a csatlakozás éves szinten mintegy 80-90 milliárd forinttal növeli, az idén az eddig várt 530 milliárd forint körüli árbevétel 20-25 milliárd forinttal növekedhet. A csatlakozó cégekről elmondta: a Palóc Nagykereskedelmi Kft. múlt évi árbevétele mintegy 40-41 milliárd forintot tett ki, a céghez 78 saját és további mintegy félszáz társult partnerüzlet tartozik. A Polus Coop-nak 38 saját üzlete van, és a múlt évi árbevétele több mint 18 milliárd forint volt. A Piliscsoport Kereskedelmi Kft. tavaly több mint 24 milliárd forint árbevételt könyvelt el, a cég saját üzleteinek száma 50, a tárult boltoké 35.

A csatlakozási megállapodást a három cég a múlt hónap végén írta alá a Coop-pal - mondta Varga Sándorné, a Palóc Nagykereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója az MTI-nek. A Co-op Hungary Zrt. vezérigazgatója újságírói kérdésre válaszolva elmondta: a Match üzletek megvételéről folytatott tárgyalások a célegyenesben vannak. Hozzátette azonban, hogy már nem cégek, hanem ingatlanok megvásárlásáról folynak az egyeztetések, mert az eladó tárgyalás közben koncepciót váltott.

(MTI)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 26. 13:31