2019. július 21. vasárnap Dániel, Daniella

Hírek - Agrárpénzek

Ennyiért lehet most aranykalászos gazda! - 14 oktatóközpont árai egy csokorban

Földszerzéshez, pályázatokhoz nélkülözhetetlen az igazolt szakmai képesítés, aminek egyik legkedveltebb formája az Aranykalászos gazda. A "cím" egy néhány hónapos gyorstanfolyam utáni sikeres vizsgával elnyerhető. A képzés színvonala igen eltérő, ahogyan az ára is. Az agrárszektor.hu összeszedte 14 oktatóközpont képzési és vizsgadíjait.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Kezdő és gyakorlott gazdáknak egyaránt nélkülözhetetlen az Aranykalászos gazda bizonyítvány megszerzése, amellyel kiváltható a fölműves regisztrációs szám, és lehetőség nyílik az 1 hektárnál nagyobb földterület vásárlására és bérlésére. Ezen kívül anyagi támogatáshoz is segít az agrárpályázatokon keresztül. A képzésen alapvető állattartási, növénytermesztési és gépkezelői ismereteket lehet elsajátítani jellemzően három hónap alatt, de léteznek ennél kicsit hosszabb és rövidebb tanfolyamok is.

A képzés színvonala igen eltérő, ahogyan az ára is. Az egyetemek igényesek az oktatás minőségére, de nem adják olcsón a tudást, és persze vannak felkapott, több oktatási helyszínnel rendelkező képzőközpontok is, amelyek magasabb árszínvonalat engedhetnek meg maguknak a társaiknál.

A tanfolyamok egy-két héten belül elindulnak, ezért sokan most 10-50 ezer forintos árengedménnyel kínálják a szolgáltatást.

Alább összeszedtünk 14 képzőközpontot, és feltüntettük a honlapjukon rögzített árakat. Figyelem, ezek nem a kedvezményes árak! Az akciókért keressen rá a képzőhely honlapjára!

Akciómentes díjak az aranykalászos gazda képzésben (Forrás: agrárszektor.hu)

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Kelet-magyarországi Agrárfórum 2019

  Ingyenes rendezvény >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu