2019. augusztus 23. péntek Bence

Hírek - Agrárpénzek

Hatalmas fordulat a magyar digitális agrárstratégia ügyében: itt vannak a részletek

Megjelent a Kormány határozata a Magyar Közlönyben, amely a magyar agrárium digitalizációjának előmozdításáról és összehangolásáról, Magyarország Digitális Agrár Stratégiájáról szól. Eszerint a Kormány döntése az, hogy elfogadja a Digitális Jólét Program részeként bemutatott stratégiát.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Augusztus elsején jelent meg a Magyar Közlönyben a Kormány 1470/2019. (VIII. 1.) határozata, amely a magyar agrárium digitalizációjának előmozdításáról és összehangolásáról, Magyarország Digitális Agrár Stratégiájáról szól. Ebből kiderül, hogy a Kormány döntése az, hogy elfogadja a  Digitális Jólét Program részeként bemutatott, a magyar polgárok, a szakmai és civil szervezetek, valamint a digitális ökoszisztéma szereplői közreműködésével elkészült „Magyarország Digitális Agrár Stratégiáját”. A Kormány célja a stratégia végrehajtása során fenntartani a széles körű társadalmi párbeszéd fórumait, valamint várja a magyar polgárok, a szakmai, társadalmi és tudományos szervezetek, illetve a  piac szereplőinek javaslatait "Magyarország Digitális Agrár Stratégiájának" gazdagítására vonatkozóan. 

A részletek itt érhetők el: https://magyarkozlony.hu/

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu