2020. szeptember 24. csütörtök Gellért, Mercédesz

Hírek - Agrárpénzek

Még nem látni az árcsökkenés végét

Tovább folytatódott a szója, a búza és a kukorica árának csökkenése, bár a szója esetében inkább a zuhanás lenne helytállóbb megállapítás. Továbbra sincs kilátás komoly változásokra a Solar Capital árutőzsdei kereskedője szerint
 
 

Egy ideig úgy tűnt, tud növekedni 1668 dollárcentes nyitóárához képest a szója, egészen 1686 dollárcentig emelkedett, ám végül az eredeti várakozásoknak megfelelően lefelé indult el, és ötven pontos esést zárva 1618 dollárcenten állt meg. A mai nap felfelé indult meg, de ez természetes jelenség a nagyobb áreséseket követően, valószínűleg újra csökkenéssel zárja a napot.

 

 

A kukorica ára sem tudott emelkedni, ugyanakkor itt nem beszélhetünk komolyabb csökkenésről sem, 755 dollárcentes nyitóárához képest 746 dollárcenten zárt tegnap. A mai napon egyelőre ugyanezt a lefelé csorgó, oldalazó mozgást lehet megfigyelni, továbbra is nyitott kérdés meg tud-e fordulni.

 


A búza esetében sincs komoly változás, gyakorlatilag július óta be van ragadva a 850-930 dollárcentes intervallumba, ahonnan most sem mozdult ki. A csökkenés szinte elhanyagolható mértékű volt, de negatív irányú. 882 dollárcentes nyitóárat követően 879 dollárcenten zárt.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu