2022. június 30. csütörtök Pál

Hírek - Agrárpénzek

Megint beleütközött a 303-as falba a forint

Csütörtök reggel megint 303-nál fordult meg a forint erősödése, és elkezdett esni a magyar deviza. Közben a dollár továbbra sem tér magához, a feltörekvő devizák viszont szenvednek - írja a Portfolio.
 
 


Csütörtök reggel 303,38-nál állt a forint az euróval szemben, ez 0,1 százalékos gyengülést jelentett a magyar deviza szempontjából. A dollárral szemben 256,2-nél járt a magyar deviza, míg a svájci frank 264,17 forintba került.

Megint beleütközött a 303-as falba a forint


A forint versenytársai közül a lengyel zloty és a cseh korona is stagnálással kezdte a napot. A tágabban vett feltörekvő piacon az orosz rubel 0,1 százalékkal gyengült a dollárral szemben, a török líra 0,15 százalékot veszített, míg a dél-afrikai rand fél százalékkal gyengült.

A dollár továbbra sem tud magához térni, mindössze 0,1 százalékot tudott javítani az euróval szemben, így 1,184-nél járt a jegyzés. Közben a japán jen és az angol font minimális elmozdulással kezdték a napot.

Megint beleütközött a 303-as falba a forint


Ma elsősorban a Bank of England kamatdöntésére figyel a piac, a régióban pedig a cseh jegybank döntése lehet érdekes, miután már megjelentek olyan vélemények, hogy akár kamatot is emelhetnek Prágában. A nap második felében Amerikában jelenik meg pár mérsékelten fontos adat, például a gyáripari megrendelések állománya.

A címlapkép forrása: MTI/Bizományosi, Róla László

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Digital Transformation 2022

  Lépéskényszerben a vállalkozások: aki nem digitalizál,le fog maradni!

  Tiszaújváros-Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2022

  Ingyenes esemény a Tisia Hotelben