2021. január 19. kedd Sára, Márió

Hírek - Állat

Hidegh Sándor lett a Sága belföldi kereskedelmi igazgatója

2012. május 23., Budapest – A Sága Foods Zrt.-nél 2012 áprilisától új vezetői pozíciót hoztak létre, amely 4 szakterületet: a marketinget, a trade marketinget, a termékfejlesztést és az értékesítést foglalja magába. Az újonnan létrehozott belföldi kereskedelmi igazgatói posztot Hidegh Sándor (37) tölti be.
 
 

Pályafutása alatt kizárólag FMCG, azon belül hazai és nemzetközi - induló, illetve több mint 100 éves múltú - cégeknél egyaránt tevékenykedett. Sokrétű szakmai tapasztalatot szerzett családi, illetve multinacionális vállalatirányítási szemléletű vállalatoknál is, amit a Ságánál most lehetősége nyílik kamatoztatni. Hidegh Sándor célkitűzése, hogy a jövőben kereskedelmi oldalról a fogyasztói és a partneri igényekre minél gyorsabban és hatékonyabban tudjon a Sága reagálni.

Tanulmányait a szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán menedzsment, majd a szolnoki Kereskedelmi és Gazdasági Főiskolán közgazdász szakon folytatta.

Hidegh Sándor szakmai pályafutását a Sió-Eckes Magyarország Kft.-nél kezdte 1997-ben üzletkötőként. Később Key account managerként feladata a nemzetközi vevőkkel való kapcsolattartás volt, szoros együttműködésben az üzletkötői csapattal. 2002-től a Findus Hungária Kft. trade managere lett, ahol közreműködött a prémium fagyasztott készételek szegmensének és a cég sales-marketing tevékenységének kiépítésében a teljes hazai piacon.

Később a Colgate-Palmolive Magyarország Kft.-nél, multinacionális környezetben, vezetőként teljes körű felelősséggel koordinálta a hazai, majd a nemzetközi láncokért felelős értékesítési csapatot. 2008-tól a Meggle Hungary Kft. country managereként a magyar leányvállalatot vezette, munkájával hozzásegítette a céget a Superbrands díjhoz. Feladata a német anyavállalat képviselete volt a márkás és sajátmárkás termékcsoportokon keresztül kiskereskedelmi, nagykereskedelmi, HoReCa és B2B területeken.

Hidegh Sándor 2012 áprilisától a Sága Foods Zrt. belföldi kereskedelmi igazgatója.

„Fő feladatom, hogy az újonnan létrehozott kereskedelmi igazgatói poszt segítségével hatékonyan összefogjam és működtessem a marketing, trade marketing, termékfejlesztés és értékesítési területeket. A jövőben a fogyasztóink, partnereink felé professzionálisan kell képviselnünk értékeinket, előnyeinket, amelyek megkülönböztetnek minket a piac többi szereplőjétől. Legyen ez a saját takarmánnyal etetett, vállalatunk által nevelt pulykák révén biztosított kiváló hazai pulykahús, vagy a nemzetközi sztenderdek által garantált és nyomon követhető minőség, a termékeink piaci pozíciója, vagy éppen a csomagolásunk.” – mondta Hidegh Sándor a kinevezésével kapcsolatban. Hidegh Sándor nős, egy kisfiú édesapja.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu