Szalmonellás sertéshús érkezett Magyarországra: több boltban is ott lehet
Magyarországra is szállítottak a problémás német sertéshúsból és a gyanús ukrán baromfihúsból.
Magyarországra is szállítottak a problémás német sertéshúsból és a gyanús ukrán baromfihúsból.
Hogyan lehet megvédeni a tejelő szarvasmarhákat a kánikula negatív következményeitől?
Hasznos dolog ismerni azt, hogy melyik élelmiszert hogyan és hol érdemes tárolni.
A Meteorológiai szolgálat szerint 1901 óta az egész országban nőtt a nyári hűtési energiaigény.
Komoly bajban vannak a málnatermesztők Szerbiában, de a hűtőházak tulajdonosai és üzemeltetői sincsenek könnyebb helyzetben.
Az idei aszálynak komoly következményei lehetnek a magyar zöldség- és gyümölcstermesztésben.
Tovább tart a kánikula.
Az elmúlt 120 évben harmadával csökkent a fagyos napok száma Magyarországon.
Mik vannak!
Ghána nem adna több kakaóbabot Svájcnak, inkább otthon gyártanának csokoládét.
Nem kell mindent kapásból a hűtőbe tenni.
A házi sörfőzés árai alacsonyról indulnak, de hamar elérhetik a csillagos eget.
Bedöntheti a brit bárányágazatot, ha megállapodás nélkül lépnek ki az EU-ból.
Félidőben a nyári szezonális ellenőrzés-sorozat.
De vajon mi az igazság?
Egy eddig elhanyagolt tényezőről derült ki, milyen fontos.
Így nevelhetünk egészséges növényeket az üvegházban a legújabb technológiával.
Szakmai napot szervezett a kamara.
Pofonegyszerű okból, mégsem találja ki, mi az
Vegyes tapasztalatokkal zárult a nyári élelmiszerlánc-ellenőrzés.
Sokan a gyengébb minőségű termékekhez nyúlnak a boltokban a kedvezőtlen gazdasági helyzet miatt.
A zöldségek vetésének fő szezonja most tavasszal van, azonban magról szaporítani, azaz vetni egész nyáron, sőt ősszel is lehet.
A permetezés hatékonyságát rengeteg dolog befolyásolja, ha odafigyelünk, kisebb költséggel nagyobb eredményt érhetünk el.
Nébih szerint Európában nem valószínű a teheneket megfertőző madárinfluenza felbukkanása.
Kolumbia az első ország, amely korlátozza az amerikai marhahús importját a tejelő tehenek madárinfluenzája miatt.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.