Lépni kell: új korszak kezdődhet a magyar mezőgazdaságban
A magyar agrárium a fejlesztési forrásoknak köszönhetően néhány éven belül visszatérhet Európa élvonalába.
A magyar agrárium a fejlesztési forrásoknak köszönhetően néhány éven belül visszatérhet Európa élvonalába.
Jól látszik, hogy a külföldi beszerzők kíváncsiak a magyar termelőkre és a magyar termékekre.
Izgalmas gyermekprogramokat, zenés, táncos fellépőket, állatbemutatókat és a hazai kézműves termékek tárházát kínálja az OMÉK, 2023. október 20-22. között a HUNGEXPO-n.
Idén ősszel is látványos szakmai és családbarát programokkal várja látogatóit az OMÉK.
Elstartolt a Hungarian Food Business Program.
A kisüzemi sörfőzdék 10 százalékra növelnék a piaci részesedésüket.
Nagy István bejelentette az agrártámogatási előlegek emelt szintű kifizetését.
Augusztus 31-ig lehet jelentkezni a díjra.
Az ágazatok valamennyi szereplőjének érdeke ez.
A rászorulókhoz kerül.
Az állattartás minden szegmensére kiterjedő platformot fejleszt a magyar cég
Itt a legfrissebb Pálinkakiválóságok Könyve.
Kiosztották a MÁSZ OMÉK különdíját.
Az OMÉK-on dübörög tovább a "Kapj rá!" kampány.
Együttműködést kötött a NAK és a MERÉSZ.
Muszáj alkalmazkodni a klímaváltozáshoz.
Komolyabb szabályozással az ágazatot is komolyabban vennék
Az esemény díszvendége idén Marokkó.
Teljes országos hálózatára kiterjeszti önálló agrárüzletágát a Takarék Csoport.
A globális és hazai helyzetről is lesznek előadások a rendezvényen.
Sokan a gyengébb minőségű termékekhez nyúlnak a boltokban a kedvezőtlen gazdasági helyzet miatt.
2023-ban a gyomirtók, a rovarölők és gombaölő szerek voltak a legnépszerűbb növényvédő szerek a magyarok körében.
A zöldségek vetésének fő szezonja most tavasszal van, azonban magról szaporítani, azaz vetni egész nyáron, sőt ősszel is lehet.
A permetezés hatékonyságát rengeteg dolog befolyásolja, ha odafigyelünk, kisebb költséggel nagyobb eredményt érhetünk el.
Nébih szerint Európában nem valószínű a teheneket megfertőző madárinfluenza felbukkanása.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.