Ez volt minden idők legnagyobb gépshow-ja

agrarszektor.hu
Csaknem 42 ezren keresték fel január 28-31. között az idei budapesti AGROmashEXPO-t, így a rendezvényt minden idők legsikeresebb ilyen jellegű eseményének minősítették a szervezők. Az előzetes adatok szerint a kiállítás ideje alatt több milliárd forintnyi üzlet született.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A 33. AGROmashEXPO-ra, a vele egy időben rendezett AgrárgépShowra, illetve a Magyar Kert és Szőlészet Pincészet szakkiállításra csaknem 300 kiállító hozta el termékeit, szolgáltatásait. A 36 ezer négyzetméteren (gyakorlatilag a HUNGEXPO tejes területén) megvalósult kiállításon és vásáron számos üzletet kötöttek, a kiállítóktól érkezett előzetes adatok szerint több milliárd forintos nagyságrendben - közölték a szervezők.

A kiállításon jelen voltak a piacvezető márkák, de a kisebb vállalkozások, speciális szolgáltatásokat nyújtó cégek is részt vettek. A forgalmazók mellett a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségének (MEGFOSZ) tagjai tartottak bemutatót a magyarországi gépgyártás újdonságaiból. A MEGFOSZ tulajdonában lévő AgrárgépShow-n a hazai gépforgalmazók nagy része is megjelent.

Az idei kiállítás különlegessége volt, hogy az érdeklődők működés közben próbálhatták ki a világ egyik legismertebb mezőgazdasági járművét: a Lamborghini traktort több mint hétszázan tesztelték.

A szervezők szerint tovább erősödött a kiállítás regionális jellege, mivel a tavalyinál is több látogató érkezett a határon túlról. A nyitónapon osztották ki a Nemzetközi Termékfejlesztési és Hazai Termékfejlesztési Díjpályázat díjait. A beérkezett 41 pályázatból az idén 14 termék nyert díjat. 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 26. 06:02