2019. október 17. csütörtök Hedvig

Hírek - Növény

Még Magnumnak sincs ingyen a víz - Megbüntették Tom Sellecket

Több tízezer dollárra büntették Tom Selleck, amerikai színészt, miután egy kaliforniai vízmű keresetet nyújtott be ellene. A vállalat szerint az egykori Magnum több alkalommal is vizet lopott a farmjára, ahol avokádót termeszt. A kereset szerint a színész 2013 óta rendszeresen illegálisan szerezte a vizet birtokára.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Húszezer dolláros kártérítést kell fizetnie Tom Selleck, amerikai színésznek, miután közel két éven át rendszeresen vizet lopott Kaliforniában. A Magnum-sorozat sztárja ellen a Calleguas Municipal Water District nevű, helyi vízmű nyújtott be keresetet idén júniusban. Szerintük ugyanis több tucatnyi alkalommal töltöttek meg egy folyadékszállító járművet vízzel, amelyet végül a jelenleg hetvenéves színész 24 hektáros birtokára szállítottak – írja az MTI.

A birtokon avokádót termesztő Selleck a vízmű szerint nem reagált korábbi megkeresésükre, és hiába kérték a színészt a lopás befejezésére, a teherautó továbbra is szállította a vizet a farmra. Miután Kaliforniában súlyos aszály van, idén a helyi településeknek negyedével kell korlátozniuk a vízfogyasztásukat, ezért a vízmű megelégelte a helyzetet.

A felek végül peren kívül egyeztek meg. Így a színész Ventura megye önkormányzatának fizeti be a kártérítést.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu