Kiderült, mi várhat a magyar gazdaságokra: nincs mit tenni, ezt meg kell lépniük

Kiderült, mi várhat a magyar gazdaságokra: nincs mit tenni, ezt meg kell lépniük

agrarszektor.hu
Horn Péter akadémikus egész életében a baromfi- és sertéságazatban tevékenykedett, és habár hiába volt inkább kutató és egyetemi oktató, mindig fontosnak tartotta, hogy a gyakorlatban is együtt dolgozhasson a gazdaságokkal. A szakember szerint az biztos, hogy a jövőben azok az agrárcégek fognak fennmaradni, amelyek képesek az adott kor magas színvonalú technikai, műszaki és szellemi hátterét is megteremteni. A Portfolio Csoport idén is díjazta a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, 2022-ben a Portfolio Agrárgazdaságért díjat Horn Péter akadémikus kapta.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Horn Péter a baromfi- és sertéságazatban dolgozott a legtöbbet, de sok munkája kapcsolódik a hal- és gímszarvastenyésztéshez is. Ugyanakkor hiába volt egész életében inkább egyetemi oktató és kutató, mindig fontosnak tartotta, hogy a gyakorlatban is szorosan együttműködjön a gazdaságokkal. A szakember az Agrárszektornak elmondta, abban biztos, hogy azok az agrárcégek és vállalkozások fognak fennmaradni a jövőben, amelyek képesek az adott kor magas színvonalú technikai, műszaki és szellemi hátterét is megteremteni.

A legizgalmasabb része a pályafutásomnak az volt, amikor a legfejlettebb orvostudományi diagnosztikai eszközöket telepítettem ide a kaposvári egyetemre, és elkezdtük őket használni az állatnemesítésben.

A Portfolio Csoport idén is díjazta a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, 2022-ben a Portfolio Agrárgazdaságért díjat Horn Péter akadémikus kapta. A többi díjazottról itt találhatóak bővebb információk:

EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?