Nőként a mezőgazdaságban: így csinálja a Bács-Kiskun megyei vállalkozás vezetője

agrarszektor.hu
Több mint 30 éve működik a Bács-Kiskun megyei Újtelek településen az Agroszolg Trade Kft. A családi vállalkozás 500 hektár saját területen gazdálkodik, valamint a környékbeli őstermelőkkel, gazdaságokkal dolgozik együtt. A Portfolio Csoport idén is díjazta a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, 2022-ben a Zsűri különdíját Kákonyi Károlyné, az Agroszolg Trade Kft. ügyvezető igazgatója kapta.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Az Agroszolg Trade Kft. mindkét telephelye Újteleken található, a cég a család saját, 500 hektáros területén gazdálkodik, illetve a falu és a környező települések őstermelőivel, családi gazdaságaival dolgoznak együtt - mondta az Agrárszektornak Kákonyi Károlyné, az Agroszolg Trade Kft. ügyvezető igazgatója. Kiemelte, büszke arra, hogy már 31 éves a cég, 2021-ben 1,3 milliárd forintos árbevétellel rendelkeztek.

Sosem gondoltam volna, hogy a mezőgazdaságban fogok dolgozni, és eléggé meg kellett azért küzdenem, hogy a férfi kollégáim elfogadjanak, de szerintem ez nagyon jól sikerült. Én nagyon szeretem ezt csinálni, sosem tudni mit hoz a holnap, mi várható az évben, vagy a következőben, de mindig meg kell küzdeni valamivel, és új kihívások vannak, én pedig szeretem a kihívásokat.

A Portfolio Csoport idén is díjazta a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, 2022-ben a Zsűri különdíját Kákonyi Károlyné, az Agroszolg Trade Kft. ügyvezető igazgatója kapta. A többi díjazottról itt találhatóak bővebb információk:

EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Hitelezés 2023
Az emelkedő kamatkörnyezet hatása a hitelpiacra és a bankszektorra.
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap.
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?