Nőként a mezőgazdaságban: így csinálja a Bács-Kiskun megyei vállalkozás vezetője

Nőként a mezőgazdaságban: így csinálja a Bács-Kiskun megyei vállalkozás vezetője

agrarszektor.hu
Több mint 30 éve működik a Bács-Kiskun megyei Újtelek településen az Agroszolg Trade Kft. A családi vállalkozás 500 hektár saját területen gazdálkodik, valamint a környékbeli őstermelőkkel, gazdaságokkal dolgozik együtt. A Portfolio Csoport idén is díjazta a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, 2022-ben a Zsűri különdíját Kákonyi Károlyné, az Agroszolg Trade Kft. ügyvezető igazgatója kapta.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az Agroszolg Trade Kft. mindkét telephelye Újteleken található, a cég a család saját, 500 hektáros területén gazdálkodik, illetve a falu és a környező települések őstermelőivel, családi gazdaságaival dolgoznak együtt - mondta az Agrárszektornak Kákonyi Károlyné, az Agroszolg Trade Kft. ügyvezető igazgatója. Kiemelte, büszke arra, hogy már 31 éves a cég, 2021-ben 1,3 milliárd forintos árbevétellel rendelkeztek.

Sosem gondoltam volna, hogy a mezőgazdaságban fogok dolgozni, és eléggé meg kellett azért küzdenem, hogy a férfi kollégáim elfogadjanak, de szerintem ez nagyon jól sikerült. Én nagyon szeretem ezt csinálni, sosem tudni mit hoz a holnap, mi várható az évben, vagy a következőben, de mindig meg kell küzdeni valamivel, és új kihívások vannak, én pedig szeretem a kihívásokat.

A Portfolio Csoport idén is díjazta a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, 2022-ben a Zsűri különdíját Kákonyi Károlyné, az Agroszolg Trade Kft. ügyvezető igazgatója kapta. A többi díjazottról itt találhatóak bővebb információk:

EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?