Még Putyin szövetségese is az ukrán gabonában bízik

Még Putyin szövetségese is az ukrán gabonában bízik

agrarszektor.hu
Nemzetközi pályázatot írt ki legfeljebb 180 ezer tonna takarmánykukorica vásárlására az iráni állami takarmányimportőr, a SLAL, és a lehetséges gabonaforrások között többek között Ukrajna is szerepel. Ez azt jelzi, hogy a biztonságos fekete-tengeri ukrán gabonaexportot lehetővé tevő megállapodás hétfői felmondása ellenére továbbra is keresik az Ukrajnából származó kukoricára vonatkozó ajánlatokat a nemzetközi piacokon.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az iráni állami takarmányimportőr, a SLAL nemrégiben nemzetközi pályázatot írt ki legfeljebb 180 000 tonna takarmánykukorica vásárlására, az árajánlatok benyújtásának határideje július 19. A pályázathoz a kukorica többféle forrásból beszerezhető, többek között Brazíliából, Európából, a fekete-tengeri térségből, Oroszországból vagy Ukrajnából. A szállításra várhatóan augusztusban és szeptemberben kerül sor - írja a Reuters-re hivatkozva a Portfolio. Ez azt jelzi, hogy a biztonságos fekete-tengeri ukrán gabonaexportot lehetővé tevő megállapodás hétfői felmondása ellenére továbbra is keresik az Ukrajnából származó kukoricára vonatkozó ajánlatokat a nemzetközi piacokon.

 

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?