2018. május 23. szerda Dezső

Hírek - Agrárpénzek

Átalakul a Facebook! - Kattintson, hogy biztosan ne maradjon le a híreinkről!

Ha eddig a Facebookon is követte az agrárszektor.hu híreit, és a továbbiakban sem szeretne lemaradni róluk, akkor ezzel a néhány lépéssel biztosíthatja, hogy ezután is megjelenjenek híreink a hírfolyamban. Így a Facebook átalakulását követően is láthatja majd híreinket a kezdőoldalon.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A napokban lényeges változásokat jelentettek be a Facebook háza táján, az egyik legfontosabb átalakulás, hogy a jövőben az egyes oldalak hírei helyett, a közösségi oldal az ismerősök bejegyzéseiből fog jóval többet mutatni a hírfolyamban, ráadásul automatikusan. Néhány kattintással most beállíthatja, hogy ezután se maradjon le az agrárszektor.hu híreiről.

1. A Facebookon a jobb felső sarokban lévő legördülő menüben válassza a Hírfolyam-beállításokat.

2. A megjelenő panelen kattintson "Az elsőként megjelenők beállítása" menüpontra.

3. Ekkor megjelenik egy lista, benne az ismerőseivel és a kedvelt oldalakkal. Itt kell megkeresni az agrárszektor.hu-t. Ha az első pár sorban nincs ott a portál, akkor az első sor fölötti menüben kiválaszthatja, hogy csak az oldalak listájában szeretne keresni.

4. Az új beállításokat a Kész gombbal mentheti el.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Hollósi Dávid
  igazgató
  Takarék Agrár Igazgatóság

  Adja fel hirdetését gyorsan, ingyenesen!

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu