Így lesz egyre jobb a disznóhús - Összefognak a nagyok

agrarszektor.hu
Partnerkapcsolatot alakít ki Nagy-Britanniában a sertésgenetika két vezető vállalata, a JSR Genetics és a Topigs Norsvin. A megállapodással a brit sertéstenyésztők hozzájuthatnak a sertéstenyésztés legújabb genetikai fejlesztéseihez.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Megállapodott a JSR Genetics és a Topigs Norsvin arról, hogy genetikai partnerkapcsolatot alakítanak ki Nagy-Britanniában - áll a vállalatok közleményében. Mindkét cég meghatározó szerepet játszik a sertésgenetika világszintű fejlesztésében.

Az egyezség szerint mindkét vállalat megtartja függetlenségét, de a brit piacon a JSR Genetics lesz a Topigs Norsvin genetika kizárólagos forgalmazója. Emellett a Topigs Norsvin mesterséges termékenyítő hálózatának nagy-britanniai tevékenységét a JSR rendszerébe integrálják, illetve összehangolják a két cég kutatási és fejlesztési programjait is. Ugyanakkor a JSR kocavonal-tenyésztését a Topigs Norsvin irányítja majd, vagyis felelős lesz az úgynevezett tenyészérték-kalkulációkért, illetve a JSR nagy-britanniai tenyésztési programjaihoz kötődő technológiákért.

A megállapodással a sertésgenetika két vezető vállalata egyesítette erejét a gyorsabb genetikai előrehaladás érdekében - kommentálta az eseményeket Bernard Hoggarth, a JSR elnöke. A változások a brit piac számára azt jelentik, hogy az ottani sertéstenyésztők hozzájuthatnak a sertéstenyésztés legújabb genetikai fejlesztéseihez.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 26. 13:31