2019. október 16. szerda Gál

Hírek - Állat

Október végén nyit az első magyar kézműves nagykereskedés

Október végén, a III. kerületben nyílik az első magyar kézműves nagykereskedés, ahol legfőképpen kis cégek és családi vállalkozások hazai, saját termelésű, minőségi élelmiszerei lesznek megtalálhatóak.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A első magyar kézműves élelmiszereket felvonultató nagykereskedést a Kézműves Magyar Ízek Vására nevezetű rendezvény szervezői hozták létre. Az új üzletlánc boltjaiban kizárólag magyar, itthon előállított, kimagasló minőségű termékek árusítása zajlik majd.

Az első bolt a III. kerületben nyílik, de Pap Krisztián, a Kézműves Magyar Ízek Kft. ügyvezetője korábbi nyilatkozta alapján országszerte tervezik a terjeszkedést, a következő boltot pedig várhatóan Debrecenben nyitják majd. Mivel szívügyük a kizárólag magyar, helyi termelésű élelmiszerek népszerűsítése, ezért a későbbiekben internetes kereskedés bevezetését is tervezik.

A felmérések szerint az utóbbi években kialakult egy körülbelül 10 százaléknyi réteg Magyarországon, amely keresi, és hajlandó meg is fizetni a kézműves, kiváló magyar termékeket, melyek hozzáadott értékei vitathatatlanok: a kiemelkedő minőség, az élelmiszerbiztonság és a hazai gazdaság támogatása - írja a zoldbolt.hu

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu