2020. május 29. péntek Magdolna

Hírek - Állat

Október végén nyit az első magyar kézműves nagykereskedés

Október végén, a III. kerületben nyílik az első magyar kézműves nagykereskedés, ahol legfőképpen kis cégek és családi vállalkozások hazai, saját termelésű, minőségi élelmiszerei lesznek megtalálhatóak.
 
 

A első magyar kézműves élelmiszereket felvonultató nagykereskedést a Kézműves Magyar Ízek Vására nevezetű rendezvény szervezői hozták létre. Az új üzletlánc boltjaiban kizárólag magyar, itthon előállított, kimagasló minőségű termékek árusítása zajlik majd.

Az első bolt a III. kerületben nyílik, de Pap Krisztián, a Kézműves Magyar Ízek Kft. ügyvezetője korábbi nyilatkozta alapján országszerte tervezik a terjeszkedést, a következő boltot pedig várhatóan Debrecenben nyitják majd. Mivel szívügyük a kizárólag magyar, helyi termelésű élelmiszerek népszerűsítése, ezért a későbbiekben internetes kereskedés bevezetését is tervezik.

A felmérések szerint az utóbbi években kialakult egy körülbelül 10 százaléknyi réteg Magyarországon, amely keresi, és hajlandó meg is fizetni a kézműves, kiváló magyar termékeket, melyek hozzáadott értékei vitathatatlanok: a kiemelkedő minőség, az élelmiszerbiztonság és a hazai gazdaság támogatása - írja a zoldbolt.hu

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu