Elkezdődött a tavasz csúcseseménye, az Agrárium Konferencia - GALÉRIA

Elkezdődött a tavasz csúcseseménye, az Agrárium Konferencia - GALÉRIA

agrarszektor.hu
Elkezdődött Kecskeméten a Portfolio Csoport Agrárium 2023 konferenciája, ami az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye a hazai agrárgazdaságban. A konferencia 2023-ban teltházzal került megrendezésre: a tavasz egyik csúcseseménye az agrárium legaktuálisabb, legfontosabb témáit vonultatja fel számtalan kerekasztal-beszélgetésben és előadáson.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

2023-ban teltházzal került megrendezésre március 21-én Kecskeméten a Portfolio Csoport Agrárium 2023 konferenciája, amelynek célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. A konferencia arra törekszik, hogy kézzelfogható, gyakorlatban is jól alkalmazható információkat és magyarázatokat nyújtson, és ezzel hozzájárulhasson ahhoz, hogy a szektor szereplői a nehéz gazdasági és piaci környezetben is eredményes és jövedelmező gazdálkodási döntéseket hozhassanak.

A rendezvény az agrárgazdaság valamennyi méretű gazdálkodójának - őstermelőknek, családi gazdálkodóknak, egyéni és társas vállalkozásoknak - hasznos ismeretekkel szolgálhat, és részletesen foglalkozik az élelmiszeripart, a kereskedelmet, az inputpiacokat és a mezőgazdasági gépesítést érintő kérdésekkel is. A konferencián az államigazgatási, a vállalati-üzleti, a banki és a szakmai-érdekképviseleti szféra meghatározó döntéshozói vesznek részt, és nyújtanak első kézből releváns tájékoztatást az érdeklődőknek. Íme képes beszámolónk a Portfolio Agrárium 2023 Konferenciáról, mely a kecskeméti Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban került megrendezésre. A teljes galéria megtekintéséhez kattints az alábbi képre:

A Portfolio Agrárium 2023 Konferenciáról eddig megjelent cikkeink:

Képek forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?