Fiatal Gazda Információs Börze

agrarszektor.hu
Az AGRYA 2012. november 15-29. között szervezi meg a Fiatal Gazda Információs Börze elnevezésű rendezvénysorozatát, amely egy hagyományos konferenciát és egy szakmai kiállítást egyesít magában. A rendezvény elsősorban a 40 év alatti fiatal gazdákat célozza meg.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A konferencia-részben egész nap előadások követik egymást, közöttük rövid szünettel. Az előadásokkal párhuzamosan szakmai kiállítás várja az érdeklődőket, az itt felállított standokon az Agrya azon partnerei várják az érdeklődőket további információkkal, akik az előadásokat is adták. Tehát lehetőség lesz a találkozásra és a kötetlen beszélgetésre az előadókkal.

A rendezvényeken azonos előadások és kiállítók lesznek az agrárpolitikától a közvetlen termeléshez kapcsolódó témákig. Mindegyik eseményt más-más államtitkár nyit meg. Így a sorban vendég lesz Bognár Lajos, Feldman Zsolt, Búsi Lajos, Czerván György és V. Németh Zsolt.

Az eseményekről bővebb információk elérhetők a www.agrya.hu weboldalon.

A rendezvény ingyenesen látogatható.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 26. 13:31