2021. szeptember 27. hétfő Adalbert

Hírek - Agrárpénzek

Új vezető a Takarék Csoport agrárigazgatóságának élén

Hollósi Dávid irányítja mostantól a Takarék Csoport újonnan létrehozott igazgatóságát. Az új igazgatóság három szakterületet foglal magába, a Takarék Agrár Központot, az ország egészére kiterjedő agrárfinanszírozási hálózatot és a speciális ágazati igényeket kiszolgáló agrártermék-fejlesztési csoportot.
 
 

Hollósi Dávid agrármérnök, agrárközgazdász lett a Takarék Csoport új igazgatóságának vezetője. Legfontosabb feladatának az ügyféligények, ügyféltárgyalások, a finanszírozási elképzelések agrárszakmai támogatását tekinti - derül ki a Takarék Csoport közleményéből. Az új agrárrészleg a Takarék Agrár Központból, az ország egészére kiterjedő agrárfinanszírozási hálózatból és a speciális ágazati igényeket kiszolgáló agrártermék-fejlesztési csoportot foglalja magába.Hollósi Dávid elsősorban az élelmiszeralapanyag-termelés és az élelmiszerfeldolgozás finanszírozásában szerzett szakmai tapasztalatot.

A közlemény szerint a Takarék Csoport 2014-ben hozta létre agrárelemzői műhelyét annak érdekében, hogy a banki versenyben felértékelődött mezőgazdasági ügyfélkört tanácsadó pénzintézetként szolgálja ki. A Takarék Csoport 2021-ig meg kívánja duplázni részesedését a hazai agrár- és élelmiszeripari vállalkozások számára kihelyezett új hitelezésben.


Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu