2021. április 17. szombat Rudolf

Hírek - Élelmiszer

Van ok a büszkeségre: rangos nemzetközi elismerést vihetett haza a magyar sörgyár

Közel nyolcvan országot megelőzve, ahol Heineken sört készítenek a világon, idén a HEINEKEN Hungária nyerte el nívós „Minőség Díj 2019” elismerést, megelőzve ezzel többek között a márka anyaországát, Hollandiát is. A HEINEKEN N.V. évről évre versenyt rendez leányvállalatainak, ahol több kategóriában vizsgálják melyik országban a legjobb a Heineken sör minősége, hol a legfrissebb, a legerősebb a disztribúciója vagy éppen a csomagolás külalakja. Idén a magyar leányvállalat soproni üzeme nyerte el a legnagyobb elismerést, melyet egy Heineken sörgyár kaphat, tudhattuk meg a vállalat közleményéből.
 
 

Geert Swaanenburg, a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy hosszú évek óta az a törekvésük, hogy a lehető legjobb minőségűek legyenek a termékeik és most beérett a kemény munka. A vezérigazgató nagyon büszke a magyar csapatra, hiszen a közös munka kellett ahhoz, hogy elmondhassák magukról, náluk a legjobb a Heineken, és az ő termékeik igazán magas minőségűek.

A siker nem lett volna lehetséges az elkötelezett kollégáim és támogató partnereink nélkül, hiszen a célunk közös: a lehető legjobb minőségű terméket előállítani

– mondta Geert Swaanenburg.

A Heineken egyik mottója a minőség iránti szenvedély, ennek rengeteg globális és lokális kezdeményezést szentelnek. A gyártó termékeit előállító országoknak minden héten mintát kell küldeniük Amszterdamba, ahol több szempont alapján vizsgálják, elemzik és pontozzák a termékeket. Néhány éve cég sörmesteri képzést is indított, ezzel is biztosítva, hogy magasan képzett sörmesterek főzzék a termékeket. Illetve bizonyos időközönként a cég minden alkalmazottja részt vehet egy sörszakértői képzésen.

A Soproni Sörgyárat az elmúlt években sokszor kiemelték már a magas színvonalú Heineken kapcsán, ez a világszintű elismerés pedig bebizonyította, hogy a Magyarországon készített Heineken sör minősége kifogástalan. A legnagyobb elismerésnek számító „Minőség Díj” külön hangsúlyt fektet a csomagolásra, frissességre és disztribúcióra is, mindezen kategóriákban kiemelkedően teljesített a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. a világ többi országához képest. Ezeknek a köszönhetően a magyar fogyasztók egy könnyen megtalálható, színvonalas csomagolású és kiváló minőségű Heinekent fogyaszthatnak.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu