Van ok a büszkeségre: rangos nemzetközi elismerést vihetett haza a magyar sörgyár

Van ok a büszkeségre: rangos nemzetközi elismerést vihetett haza a magyar sörgyár

agrarszektor.hu
Közel nyolcvan országot megelőzve, ahol Heineken sört készítenek a világon, idén a HEINEKEN Hungária nyerte el nívós "Minőség Díj 2019" elismerést, megelőzve ezzel többek között a márka anyaországát, Hollandiát is. A HEINEKEN N.V. évről évre versenyt rendez leányvállalatainak, ahol több kategóriában vizsgálják melyik országban a legjobb a Heineken sör minősége, hol a legfrissebb, a legerősebb a disztribúciója vagy éppen a csomagolás külalakja. Idén a magyar leányvállalat soproni üzeme nyerte el a legnagyobb elismerést, melyet egy Heineken sörgyár kaphat, tudhattuk meg a vállalat közleményéből.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Geert Swaanenburg, a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy hosszú évek óta az a törekvésük, hogy a lehető legjobb minőségűek legyenek a termékeik és most beérett a kemény munka. A vezérigazgató nagyon büszke a magyar csapatra, hiszen a közös munka kellett ahhoz, hogy elmondhassák magukról, náluk a legjobb a Heineken, és az ő termékeik igazán magas minőségűek.

A siker nem lett volna lehetséges az elkötelezett kollégáim és támogató partnereink nélkül, hiszen a célunk közös: a lehető legjobb minőségű terméket előállítani

- mondta Geert Swaanenburg.

A Heineken egyik mottója a minőség iránti szenvedély, ennek rengeteg globális és lokális kezdeményezést szentelnek. A gyártó termékeit előállító országoknak minden héten mintát kell küldeniük Amszterdamba, ahol több szempont alapján vizsgálják, elemzik és pontozzák a termékeket. Néhány éve cég sörmesteri képzést is indított, ezzel is biztosítva, hogy magasan képzett sörmesterek főzzék a termékeket. Illetve bizonyos időközönként a cég minden alkalmazottja részt vehet egy sörszakértői képzésen.

A Soproni Sörgyárat az elmúlt években sokszor kiemelték már a magas színvonalú Heineken kapcsán, ez a világszintű elismerés pedig bebizonyította, hogy a Magyarországon készített Heineken sör minősége kifogástalan. A legnagyobb elismerésnek számító "Minőség Díj" külön hangsúlyt fektet a csomagolásra, frissességre és disztribúcióra is, mindezen kategóriákban kiemelkedően teljesített a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. a világ többi országához képest. Ezeknek a köszönhetően a magyar fogyasztók egy könnyen megtalálható, színvonalas csomagolású és kiváló minőségű Heinekent fogyaszthatnak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 26. 13:31