2019. május 22. szerda Júlia, Rita

Hírek - Európai Unió

Nagy lengyel offenzíva indulhat: agrártanácsadók a nagykövetségeken?

Erőteljesen ösztönözni kívánja élelmiszergazdasági exportját Lengyelország. A vidékfejlesztési miniszter azt szorgalmazza, vegyenek fel agrártanácsadókat a nagykövetségekre.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Mezőgazdasági tanácsadók alkalmazását javasolja egyes lengyel nagykövetségeken Jan Krzysztof Ardanowski, a mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős miniszter – írja a syngenta.blog.hu. A tárcavezető olyan tanácsadókra gondolt, akik megfelelő szakértelemmel rendelkeznek a lengyel termelőkről, termékeik minőségéről és a szállítási határidőkről. Így az információkat eljuttathatják a lengyel mezőgazdasági érdekek szempontjából legfontosabb országokba..

A miniszter szerint Lengyelország új piacokat keres. Arra ösztönzi az olyan kisebb termelőket, akik nem ismerik a globális igényeket, hogy exportálják termékeiket Afrikába és a Közel-Keletre.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Nyugat-magyarországi Agrárfórum

  Az agrárium legaktuálisabb témái

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu