2020. október 25. vasárnap Blanka, Bianka

Hírek - Gépek

Ez harapni fog! Minden eddiginél erősebb gépet dob piacra a Claas

Hamarosan új, csúcskategóriás silózógépet dob piacra a Claas. A Jaguar 990 névre keresztelt magajáró szecskázógép V12 hengeres MAN-motorral lesz felszerelve és 925 lóerős teljesítmény leadására lesz képes. A Jaguar 990-es modell lesz a Claas legerősebb magajáró szecskázógépe.
 
 

A 800-as és 900-as szériába tartozó Jaguar modellekhez is érkeznek újítások. Ezek között szerepel a Jaguar 900-as széria EU Stage V előírásnak megfelelő kibocsátású motorokkal való felszerelése, a kéztámaszra új konzol telepítése és a vezetőfülke új érintőképernyős Cebis terminállal való felszerelése. A Claas ezeken kívül az úgynevezett dinamikus kormányrendszerrel is el fogja látni a szecskázógépeit.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit. Regisztráljon most az Agrárszektor Konferenciára!

A 970-es, a 980-as és a 990-es modellekhez mostantól elérhető lesz egy új, 42 pengés V-Max dobrendszer. Ezen felül az összes, a 900-as szériába tartozó modell számára elérhető lesz a Cemos Automatic szabályozórendszer.

A 800-as és a 900-as szériába tartozó Jaguar szecskázógépekre a jövőben az új, 4,5 méteres Orbis kukoricaadapter is felszerelhető lesz, amely rendelkezni fog a nagyobb, 600SD-s és 750-es adapterek számos funkciójával is.

A hír eredeti nyelven az Agriland oldalán olvasható.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu