2020. augusztus 11. kedd Zsuzsanna, Tiborc

Hírek - Karrier

Új vezetőt kapott a Bayer hazai mezőgazdasági üzletága

Svájcból költözött vissza Magyarországra Kyster Angéla, hogy a Bayer CropScience Country Division vezetője legyen. Magyarországon kívül ő felel majd a Horvátországban, Szlovéniában és Szerbiában zajló üzletági folyamatokért is. A szakember korábban a Monsanto Customer&Dekalb Brand Strategy EME irányítója volt. A Bayer Hungária Kft. Crop Science üzletágát vezető Tora Péter 18 év után távozott a cégtől - tudatja sajtóközleményben a vállalat.
 
 

A Bayer Hungária Kft. és a Monsanto egyesülési folyamata újabb állomásához érkezett. A Bayer CropScience Country Division Head pozícióját magyarországi székhellyel 2019. április 1-jétől Kyster Angéla tölti be. Az új vezető feladatköre kibővül az Alpok-Adria területére, így Magyarországon kívül ő felel a Horvátországban, Szlovéniában és Szerbiában zajló üzletági folyamatokért is.

A nyár egyik legfontosabb és legszínvonalasabb eseménye a Kelet-magyarországi Agrárfórum, amelyet augusztus 9-én rendez meg Hajdúböszörményben a Portfolio gazdasági portál. A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

Kyster Angéla a Monsanto Customer&Dekalb Brand Strategy EME vezetője volt. A Monsantónál 2009-ben kezdett el dolgozni Magyarországon, majd a cég észak-európai HR vezetőjeként Svájcba költözött, ahonnan új pozíciója miatt visszatért Magyarországra. Az új vezető házas és egy 12 éves ikerpár édesanyja. Angolul anyanyelvi, dánul és spanyolul társalgási szinten beszél. Németből középfokú nyelvizsgája van, jelenleg pedig franciául tanul. 2002 óta a Rotary City Club tagja, amely a világ legnagyobb jótékonysági szervezete. Kyster Angéla kinevezésével párhuzamosan Tora Péter, a Bayer Hungária Kft. Crop Science üzletágának eddigi vezetője több mint 18 év után elhagyta a vállalatot.

Kyster Angéla

A Bayer egy több mint 150 éves múlttal rendelkező, nemzetközi nagyvállalat. Alaptevékenységei közé tartozik az egészségvédelem és a mezőgazdaság. Mint ismeretes, 2018. június 7-én sikeresen lezárta a Monsanto felvásárlását. A 2017-es pénzügyi évben a csoport mintegy 99.800 embert foglalkoztatott és 35 milliárd euró értékben értékesítette termékeit. A beruházások 2,4 milliárd eurót, a kutatási és fejlesztési kiadások pedig 4,5 milliárd eurót tettek ki költségvetéséből.

Az idei évet a Monsanto glifozáttartalmú termékeivel kapcsolatban indított amerikai perek terhelik, ami rontott a vállalat megítélésén és eredményén. A Bayer ezt a rákkutatásba való invesztálással, a biológiai megoldások kutatásával és az értékesítési gyakorlat teljes átalakításával igyekszik ellensúlyozni.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Sustainable World 2020

  A Portfolio első zöld konferenciája - a jövő vállalatainak

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu