Itt az új kedvezmény a fiatal gazdáknak és az őstermelőknek

Itt az új kedvezmény a fiatal gazdáknak és az őstermelőknek

agrarszektor.hu
Egyedi elbírálás után idén első alkalommal féláron vásárolhatnak jegyet az őstermelők és a fiatal gazdák a november 29-én és 30-án megrendezendő Agrárszektor 2023 konferencián. A kétnapos rendezvényen fontos szakmai tudnivalókról, piaci trendekről értesülhetnek a résztvevők, és jó lehetőség nyílik a kötetlen beszélgetésre, networkingre is. A kedvezményprogrammal a Portfolio Csoport célja az, hogy az őstermelők és a fiatal gazdák is élhessenek a kiemelt rendezvény nyújtotta lehetőségekkel.

Közeleg a tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye: Agrárium 2024 konferencia, március 19., Kecskemét

Előad többek között Nagy István, Kulik Zoltán, Andréka Tamás, Győrffy Balázs, Éder Tamás, Hadászi László, Ruck János, és még sokan mások.

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A szervezők fontosnak tartják, hogy a kisebb szereplők és a fiatalok is profitálhassanak az Agrárszektor konferencia pozitívumaiból, első kézből értesülhessenek a szabályozói változásokról, megismerjék a piaci trendeket és innovatív megoldásokat, valamint kihasználják a networkingben rejlő lehetőségeket.

Féláron lehet jegyet venni

A programban való részvételhez mindössze egy űrlapot kell kitölteni, amelyen olyan alapvető gazdálkodási adatokat kell megadni, mint például a megművelt terület nagysága, állattartás esetén az állategységek száma, illetve a becsült éves árbevétel. A beérkezett űrlapokat a Portfolio szakmai csapata egyedileg bírálja el, kedvező döntés esetén pedig a beküldő féláron vásárolhat jegyet a konferenciára.

Idén is ütőképes a program

Az Agrárszektor 2023 idén is kiemelkedő szakmai programmal készül, amelynek keretében számos agrárszakmai téma kerül napirendre. A rendezvény részletesen foglalkozik a növénytermesztés, az állattenyésztés, a finanszírozás, a tápanyag-utánpótlás kérdéseivel, de számos más témával is, mint amilyen az állategészségügy, a robotizáció és a digitalizáció. Újdonság az is, hogy idén először karitatív tevékenység is kapcsolódik a konferenciához. Az Agrárszektor 2023 kiemel jótékonysági partnere a Bátor Tábor Alapítvány, amely súlyosan beteg gyerekeknek tervez élményterápiás programokat, az eseményen pedig 5 millió forintot igyekszik összegyűjteni a tábor tavának rendbetételéhez, amely újra lehetőséget adna vízi programok szervezésére a gyerekek számára.

A részletes program és minden tudnivaló megtalálható a konferencia oldalán. A kedvezmény igénybevételéhez szükséges adatlap itt tölthető ki. Ha kitöltötte az adatlapot, mentse le és emailben küldje el a kistermeloikedvezmeny@portfolio.hu címre. A levél tárgya: Portfolio Agrárszektor 2023 - kistermelői jelentkezés.

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Heti fókusz: Stop stressz! (x)

A tél végi szokatlanul meleg időjárás után fel kell készülnünk a kora tavaszi fagykárok megjelenésére szántóföldi kultúráinkban is.

Támogatott tartalom

Nagy termőképességű LG kukoricák (x)

Tavaly rég nem látott mélységbe zuhant a kukorica vetésterülete Magyarországon. A VSZT felmérése szerint a vetésterület 746 ezer ha körül alakult a 2023-as évben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?