Itt van minden növényimádó álma: ezzel pofonegyszerű lesz a kertészkedés

Az utóbbi időben egyre kézenfekvőbb az az eljárás, hogy minden felmerülő helyzetre, problémára először az interneten, egészen pontosan a mindig nálunk levő okoseszközeink mobilnetjén keresünk megoldást. Legyen szó színház- vagy repülőjegy foglalásról, egy aktuális kérdés megválaszolásáról, vagy akár egy tetszetős, de általunk nem ismert növény azonosításáról. Ez utóbbi helyzetekre nyújtanak megoldást a növényfelismerő alkalmazások, amelyek - több-kevesebb hatékonysággal - a "mindig magunknál hordott" kis növényhatározót hivatottak kiváltani. A Picture This - Instantly identify your plants ezen alkalmazások újabb generációját képviseli, és természetesen nem elégszik meg a kérdéses növények puszta felismerésével. Ennél jóval többet nyújt.

A Picture This - Instantly identify your plants mobilos alkalmazás azon eszközök közé tartozik, amelyre minden, magára valamit is adó hobbikertésznek szüksége lehet. Az applikáció, noha egyelőre csak angol nyelven létezik, hatalmas segítséget nyújthat minden kertszerető embernek, tudhattuk meg a KertTV ajánlójából. A Picture This funkcióit tekintve egy növényhatározó, egy kertészeti tanácsadó, egy határidőnapló és egy közösségépítő játék egyvelegének tűnik, amely azonban cseppet sem tolakodóan ajánlja magát.

Ahogy arra a videó is kitér, a Picture This alkalmazás csak angolul és csak fizetős konstrukcióban érhető el. Az applikáció, a letöltés után, a regisztráció során elkéri a bankkártyánk/hitelkártyánk adatait is, és ha a hét napos ingyenes próbaverzió lejárta után nem mondjuk le az szolgáltatást, akkor automatikusan levonja a teljes éves díjat, ami jelenleg 7000 forintot jelent.


 
 
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK


Itt keressen minket
© 2017. Agrárszektor.hu